Hvordan kommer jeg videre? Hvem kan jeg tale med?

Min egen mentale rejse er startet fra depression, angst og knokle-adfærd, til ro, indre glæde og at være HELT det rigtige sted.

Det kunne jeg ikke have gjort uden mine hjælpere på vejen: En god psykoterapeut, veninder, yoga og familie.

Men ofte har jeg manglet én, der var en blanding af det hele. Som ikke havde en forudindtaget holdning eller som kendte mig alt for godt. Mere én, som jeg bare kunne snakke med! Én at vende livet med, når det blev for hårdt. Som havde en ny vinkel på kærlighedslivet, tankerne om uddannelse, eller når jeg bare ikke kunne komme videre.

Den mulighed vil jeg give til dig.

Det, som jeg selv har ønsket mig så mange gange – en rummelig, kærlig og fortrolig samtalepartner, der kan sætte tingene i et nyt lys.

Jeg er hverken psykolog eller prøver på at være det – men jeg er kvinde, og jeg har gennemgået alle de ting, som du sidder med nu.

Jeg har altid haft en stærkt intuition, en dyb medfølelse og forståelse overfor mennesker, og særligt kvinder. Vi er så skønne, vidunderlige og unikke, og det bedste vi kan gøre er, at hjælpe hinanden på vej.

♡ Søger du klarhed over din karriere- eller uddannelsessituation?

♡ Er der gået hårknude i parforholdet?

♡ Føler du, at noget er ‘off’?

♡ Mangler du livsglæde og livsgnist og føler, at livet er hårdt?

♡ Står du overfor et valg, og mangler én at sparre med?

♡ Trænger du til et nyt syn på sagen, og få friske øjne på en situation?

Jeg stiller spørgsmål, der gør dig skarpere og giver et nyt syn på din situation. Jeg hjælper dig til at se muligheder fremfor begrænsninger, og sammen ligger vi en plan for, hvad dine næste skridt i livet skal. Du skal have det GODT, og det hjælper jeg dig til.

I en samtale med mig er der både plads til alt det svære, alt det hårde, alt det sjove og alt det smukke. Og også et godt grin og lethed over situationen.

Jeg løfter dig op over dit ståhed, og giver dig overblikket tilbage – samt nyt håb for fremtiden.

Samtalen foregår online via Skype eller FaceTime. Nemt, trygt og stressfrit for dig.

Lyder det som noget for dig?

Så book din times nærværende samtale her:

BOOK DIN SAMTALE HER >>>