1. HOT YOGA

Selvom jeg har praktiseret yoga i over 8 år, er det først nu, at jeg for alvor er blevet bidt af Hot Yoga. Derfor skal juni måned bl.a. tilbringes i et Hot Yoga center, hvor jeg ærligt talt er blevet HELT addicted! Hvem vidste, at det kunne være så fedt at svede i 35 graders varme og dyrke yoga samtidigt?

Jeg er fan!

 

2. MIN YOUTUBE

Jeg glæder mig sindssygt til at producere en masse indhold til min nye Youtube-kanal. Det er meget grænseoverskridende, da jeg ikke aner, hvem der ser med derude – men jeg tror på det bedste i mennesker, og glæder mig bare til at dele med jer. Har du ikke set den endnu? Så tjek det ud HER.

 

3. HVALPETRÆNING

8 søde hunde samlet på ét sted? Jatak! Hver søndag går jeg og min kæreste til træning med vores dunbold Coco, og lærer hende lydighed og tricks. Hun elsker det, og det er faktisk også sjovt for os at være med.

 

4. SOLBRUN HUD

Åh, alting er bare liiiidt federe med lidt glød i huden. Min hud tager virkelig godt imod solen, og jeg stornyder det i små doser. Jeg føler, at alle ser lidt gladere og sundere ud med lidt sol i kinderne – mig selv inklusiv.

 

5. KONSULTATIONER

Mit hjerte brister over af alle de skønne kvinder, jeg skal se i den her måned. Det ER virkelig min passion at hjælpe dig med at finde årsagen til symptomerne, for først dér, kan du få klarhed – og begynde at skabe den krop og det liv, du drømmer om. Det er fantastisk at se mine klienters udvikling!

 

6. ROSKILDE FESTIVAL

Roskilde – er I klaaaar?! Jeg har været på festival siden jeg var 9-10 år gammel, og Roskilde Festival har været en kær ven, siden jeg var 15. De sidste par år er det dog kun blevet til en enkelt dag. Jeg kan simpelthen ikke klare mosten mere, ha ha.

I år skal jeg derned om torsdagen sammen med min veninde Zoe. Måske, vi ses dernede?

 

7. SPAOPHOLD

Hvis du læser det her NU, så sidder min kæreste og jeg faktisk på vej i bilen til en weekend med spaophold. Med en travl og spændende hverdag, hund, familie og venner, er det skønt at trække stikket og bare være os.

 

8. SHORTSVEJR

Tøj er totalt overvurderet, hvis du spørger mig! 😉 Ej, jeg elsker bare at have shorts på. Jeg ved ikke hvorfor. Mine veninder gør totalt grin med det, når jeg siger, at det er ‘shortsvejr’ i dag. Jeg tror det handler om følelsen af bare ben, øget bevægelighed, og ingen stramme jeans, der holder mig tilbage 😉 Juni-vejr er shortsvejr!

 

9. VANDMELON

Seriøst. Vandmelon. Er. Bomben.

Jeg halverer den og spiser den med ske. Hvorfor gør det mere besværligt?

 

10. KOMBUCHA

Jeg er gået fuldstændig i nørd-mode med at lave min egen kombucha, efter min veninde kom med en svamp til mig. Jeg brygger på livet løs, og forventer snart at have en opskrift klar til jer! Jeg laver den med hindbær- og vanillesmag, og selvom det ser lidt sjovt ud (aka klamt), så smager det fuldstændig vidunderligt.


Hvad glæder du dig til at lave i juni? Jeg er vildt nysgerrig!

Stort knus

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.