Foråret er for alvor kommet over os, og jeg ELSKER maj måned. For mig betyder den sol, varme, mennesker og smuk natur, og for alvor enden på en lang og kold vinter! Derfor vil jeg dele 10 ting med dig, som jeg virkelig glæder mig til at nyde i maj måned.

1. LYSE AFTENER

Åhhh, hvor bliver lufteturen med min hund dog bare meget lækrere, når sollyset bader den smukke natur på Kastellet (hvor jeg bor), og luner mine kolde kinder.

2. IS-TID

Jep, maj måned betyder begyndelsen på is-sæsonen (jeg kører ikke bikini-sæson – jeg kører is-sæson haha;)). Mine favoritsteder er NiceCream Copenhagen, og en lille isbutik på Østerbrogade, der laver den vildeste mørke chokoladeis på rismælk… Uhmm….

3. MERE ENERGI

Ærligt: Frostkolde morgener er ikke lige de mest motiverende af slagsen, så jeg glæder mig til at vågne op til et lyst og venligt landskab, og at slå altandøren op til mild forårsluft og en sol, der står højt på himlen. Juhu!

4. OPRYDNING

For mig er foråret og maj måned altid en ryd-op-og-smid-ud periode, hvor jeg sorterer mit tøj, rydder op i gemmerne, gør ekstra meget rent, og får ordnet de projekter, der har hobet sig op i hjørnerne. Jeg er fyldt med energi, og elsker at få krydset ting af på min to-do-liste.

5. OPDATERING AF KOSTTILSKUD

Vinteren er for mig den periode, hvor jeg bruger flest kosttilskud. Derfor tilpasser jeg nu mine kosttilskud til den nye og lidt varmere årstid, og skruer fx. ned for de energigivende urter – her hjælper solens stråler min krop i stedet.

6. NYDE ALLE DE NYE GRØNTSAGER

Med solens stråler følger også en masse nye, friske grøntsager fra den danske jord, og jeg kan ikke vente med at sætte tænderne i danske jordbær og nye kartofler! Meeeen – jeg må nok vente lidt endnu 😉

7. SÆTTE HANDLING BAG MINE DRØMMER

Maj måned har en særlig energi over sig. For mig indbyder den helt enormt at få gjort noget, få handlet på drømmene, få arbejdet, få sat ACTION på! Det er som om at vinterhalvårets tunge dyne pludselig er blevet løftet, og alt nu er meget lettere at få gjort.

8. KIGGE PÅ DRØMMEFERIE

Sommertid er ferietid, og jeg elsker at gå og drømme om, hvor jeg vil rejse hen. Jeg søger på nettet, læser rejseblogs, taler drømmende med min kæreste om alle de eksotiske steder, vi kunne rejse hen. Maj måned er super inspirerende for mig, og jeg får pludselig lyst til at drage ud i verden.

9. LETTERE MAD

Jeg glæder mig til at nyde den lettere forårs/sommermad, og få en pause fra tunge gryderetter, supper mm. I stedet vil jeg mæske mig i lækre, friske salater, og støve min slowjuicer af, så jeg kan få en masse friskpresset, grøn juice.

10. KOMME UD BLANDT MENNESKER

Når solen og de grønne skud pryder forårsbilledet i Danmark, pibler det frem med mennesker overalt. Jeg vil sørge for at booke skønne aftaler med mine veninder, komme ud og smile til menneskerne, drikke kaffe udenfor på caféerne i København, og generelt nyde udendørslivet sammen med alle jer andre, der er derude. Vi ses!!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.