Selvkærlighed og egenomsorg er de vigtigste brikker i rejsen til et bedre og sundere liv – ingen tvivl om det. Derfor giver jeg dig 10 tips til en selvkærlig uge, så du kan starte ugen optimalt ♡

Når vi er pressede og mangler overskud, så er selvkærlighed og egenomsorg ofte det vi putter i sidste række. Så bruges den sidste rest overskud til at få aftensmaden på bordet, i stedet for at lave ansigtsmaske og meditere.

Har jeg ret?

I stedet bliver vi så fokuserede på, at få alle de ydre ting til at spille optimalt – selvom det indre arbejde i virkeligheden er langt vigtigere.

Måske er det derfor, vi er så stressede.

For at undgå at ende i den spiral, vil jeg dele, hvad jeg gør for at starte ugen på ‘den rigtige fod’. Hvad jeg gør mig klart, hvad jeg aktivt vil gøre, og hvilket fokus jeg vil have, for at byde selvkærligheden og egensomsorgen velkommen. Og give det al det plads, det fortjener 😉


 

10 TIPS TIL EN SELVKÆRLIG UGE

  1. Nære min krop med grønne smoothies og friske grøntsager. Det indebærer at få købt ind til det, og bruge grøntsagerne som hovedrollen i mine måltider. En velnæret krop fungerer simpelthen bare bedre.
  2. At være ærlig og sætte grænser. Når jeg respekterer mig selv og fortæller ærligt om mine følelser, så passer jeg på mig selv, og inviterer derfor andre til at gøre det samme.
  3. At mærke efter mit åndedræt. Åndedrættet er en gratis indikator for, hvordan vi har det. Hvis jeg trækker vejret blødt ned i maven og ind- og udånder langsomt, kan jeg bedre mærke mig selv og min intuition.
  4. At gå i seng kl. 22. Her den seneste tid er den virkelig smuttet for mig, men i denne uge vil jeg være obs på den gode sengetid – det betyder alt for mit velvære dagen efter.
  5. At skrive dagbog, og få sorteret tanker og følelser.
  6. At cykle rundt i København og kigge i små hyggelige butikker. Det ELSKER jeg.
  7. At connecte med mine tætte venner og familie, og acceptere ikke at connecte med alle mulige andre. De sociale bånd er så vigtige for vores velbefindende, og fortjener stor opmærksomhed.
  8. At ære den rigtige Carolina, og ikke den, som jeg tror, at jeg skal være.
  9. Acceptere hjælp fra andre, og indrømme, at jeg ikke kan klare alting selv. (Øvelse, øvelse, øvelse… Andre “superwomen” derude?!)
  10. Daglige meditation. Daaaaamn, hvor kan jeg mærke, hvis jeg ikke vender blikket indad. Det betyder SÅ meget for min energi, min selvkærlighed og mit fokus.

 


 

Nu vil jeg gerne høre fra dig – hvad gør DU for at øge selvkærligheden og egenomsorgen? Jeg vil elske at høre fra dig. Sharing is caring ♡

Tak fordi du læste med ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.