Vil du gerne være på forkant med de sunde måltider, så du ikke altid ender med noget knap-så-sundt eller kedeligt?

Så skal du i gang med at mealprep’e!

Jeg ELSKER mad og jeg ELSKER at leve sundt. Men…. Jeg gider ikke tilbringe flere timer hver dag i køkkenet. Jeg vil hellere bruge min tid på mange andre ting. Måske du har det på samme måde?

Derfor forbereder jeg mig ud af det. Forberedelse er det halve arbejde, sagde en meget klog person engang (jeg aner ikke hvem, eller om det er noget, jeg selv har fundet på, ha ha)


SÅDAN GØR JEG:

  • Hver søndag sætter jeg 1 time af til forberedelse af min frokost mandag-tirsdag-onsdag. Desuden tjekker jeg, at jeg har, hvad jeg skal bruge, til morgenmaden. Så er 2 ud af 3 måltider klaret – yes!
  • Jeg koger ris, laver en gryderet og snitter grønt. Altsammen til min frokost. Opskriften på billedet finder du HER.
  • Jeg anretter i mine glasbeholdere, da plastik så vidt muligt er no-go for mig. Dem på billedet finder du HER. (de koster næsten ingenting og er super lækre!)
  • Tjekker, at køleskabet har et nogenlunde sortiment af frugt og grønt – hvis ikke, sørger jeg for at fylde op, så jeg ikke kigger ind i et tomt køleskab lige pludselig. Det er nemlig dér, at alle de gode intentioner ofte forsvinder… 
  • Jeg forbereder min morgenmad hver aften til dagen efter (fx. denne her)
  • Jeg tjekker, at jeg har til mellemmåltider og lidt sødt til alle dage. Det kunne fx. være et æble og nogle dadelkugler. Så undgår jeg at købe dyre barer og falde i slikfælden alt for tit 😉

Med disse punkter kommer du riiiiigtig langt og vinder sindssygt meget på overskudskontoen. Hvor lækkert er det ikke lige, at kigge ind i et køleskab, der bugner af frugt og grønt OG mega lækker frokost + snacks hele 3 dage frem? 

Så er den ene time om søndagen altså givet fantastisk godt ud.

OBS: Aftensmaden er et område, hvor jeg pt. lader lysten bestemme. Om det er pasta, linsedeller, stir-fry eller falaffel. Lidt spontanitet skal der også være plads til 😉

Har du gode tips til mealprepping? Sharing is caring, så smid en kommentar herunder, and help a brother out 😉 

 

1 Comment on 3-DAGES FOODPREP (+ link til opskrift og bøtter)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.