1. MICELLAR-RENS FRA JOIN

Normalt SVÆRGER jeg til rasuller til mit ansigt (læs mere her: Guide: Rasuller), men de sidste par måneder har jeg prøvet denne milde micellarrens fra Føtex (ja, af alle steder!) af. Og jeg må indrømme, at jeg virkelig er fan. Hovedingredienserne er vand og aloe vera, og modsat andre ansigtsrens, så udtørrer min hud ikke af denne. Den er så mild, blød og mousse-agtig, og min hud er ren, fin og blød bagefter.

Koster omkring 50 kr. og fås i Føtex. 

 

2. GUA SHA FRA HONEST BEAUTY TALKS

Ja, jeg ved godt, at jeg er laaaaaangt bagud i forhold til brugen af gua sha i min hudpleje, men jeg er nok lidt konservativ når det kommer til skønhed og produkter 😉 MEN, jeg måtte alligevel få styret min nysgerrig og har kastet mig ud i det.

Gua Sha er en massageteknik, hvor man bruger et lille fiskeformet ‘værktøj’ som vist på billedet. Massagen øger blodgennemstrømningen, stimulerer lymfesystemet og frigør spændinger. Det er især den øgede blodgennemstrømning, der er guf for huden, da det øger optagelsen af næringsstoffer, og du får meget mere ud af dine hudplejeprodukter.

Jeg valgte en soladit som er særlig godt til den fedtede og kombinerede hudtype, som har godt af lidt ekstra hjælpe til lymfeflowet.

Pris: 399 kr. inkl. vejledning og fås hos Honest Beauty Talks

 

3. HUDSMOOTHIE MED JORDBÆR

Allervigtigst er det jo at huske, at skønhed kommer indefra. Derfor har jeg lavet en jordbærsmoothie til dig, som udover at smage godt, også indeholder en masse skønhedsmineraler!

Græskarkerner har et højt indhold af bl.a. zink, og mandler indeholder bl.a. sunde fedtsyrer, vitamin E og magnesium.

Ingredienser:

♥ 1 banan

♥ 150 g. frosne jordbær

♥ 1 spsk. græskarkerner

♥ 1 spsk. mandler

♥ 1 tsk. loppefrøskaller (kan udelades)

♥ 1 tsk. siliciumpulver

♥ Stevia el. lign. til at søde med

♥ Koldt vand så det dækker

Blend alle ingredienser og nyd med det samme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.