Er du også fan af naturlige pleje til krop og hud? Vil du give dit ansigt den vildeste forkælelse? Så er du kommet til rette sted! Jeg viser dig nemlig 4 typer ler, du SKAL kende! I hvert fald, hvis du vil have ren og glødende hud…

(Dette indlæg indeholder reklamelinks)

Ler bliver ofte puttet i de dyre skønhedsprodukter, fordi det har sådan en fantastisk effekt på huden. Men hvis du er som jeg, hvorfor så ikke købe den rene vare – og så til en langt bedre pris? 😉

Jeg er VILD med ler og bruger det dagligt i min hudpleje. Det har været et vigtigt våben imod min akne, som jeg kæmpede med i mange år.

Måske du undrer dig over, at dette blogindlæg indeholder reklamelinks… Det gør det, fordi at jeg tester produkter fra Chleopatra, som – efter min mening – er de førende eksperter på det danske marked inde for rene, økologiske olier og rent ler. Og så er deres indpakning bare så pæææææn (jo, det tæller ;))

NÅH, lad os komme til det. 4 lertyper som du SKAL kende, og som jeg alle har stående på min badeværelseshylde.


 

RASULLER:

Plejer hud og hår, og giver silkeblød kropspleje.

Den klassiske, brune ler kender du måske. Den er kendt i årevis som luksuspleje til både hud og hår – og jeg er selv stor fan. Denne her er mere fin i kornene end den, du kan købe i helsekosten. Især godt til dig med sart hud. Jeg har skrevet en guide til brugen af rasuller her, så du kan komme godt i gang 😉

Hudtype: Alle hudtyper

Køb rasuller fra Chleopatra her

 

GRØN LER:

Fjerner olie, giftstoffer og urenheder i huden.

Den grønne ler stimulerer blod- og lymfecirkulation, hvilket gør den fantastisk til uren hud. Du kan både blande den i dine egne hudplejeprodukter, eller bruge den som en ansigtsmaske, hvor den suger fedt og urenheder, så du får den fineste rene hud! En klar favorit hos mig.

Hudtype: Normal og fedtet hud

Køb grøn ler fra Chleopatra her

 

GUL LER:

Forbedrer hudens elasticitet og fugtighed, og regenererer huden.

Den gule ler en lertype, der passer godt til dig med tør og/eller følsom hud. Den er super mild, men er stadig ret kraftfuld til at dybderense huden og trække affaldsstoffer ud, så har du urenheder eller fedtet hud, er den gule ler også for dig.

Hudtype: Tør/sensitiv og normal

Køb gul ler fra Chleopatra her

 

PINK LER:

Mild og effektiv, og giver nyt liv til huden.

Pink ler er super hypet lige nu – men i virkeligheden er pink ler bare en blanding af hvidt og rødt ler fra Frankrig 😉 Men det gør den ikke mindre effektiv! Bare læs her…

Den renser huden i dybden uden at udtørre den, og den bruges ofte i spabehandlinger mm., fordi den er så lækker. Hvis du har uren hud eller akne der føles ømt og inflammeret, er denne ler til dig. Den reducerer nemlig inflammation i huden og absorberer bakterier og toksiner, så din hud kan blive fin og ren igen. Brug som ansigtsmaske eller som daglig rens.

Hudtyper: Alle hudtyper

Køb pink ler fra Chleopatra her


 

Og så lige et godt tip: Brug IKKE ting af metal til din ler. Dvs. brug plastik, træ eller porcelæn både i skeer og skåle, når du skal blande din ler med vand.

Metallet ødelægger nemlig lerets virkning, og så er det jo spild af penge.

Har DU en favoritler? Og hvad bruger du den til? Jeg elsker at høre fra dig og få mere inspiration, så del endelig! :-* 

 

2 Comments on 4 ler-typer du SKAL kende (naturlig hudpleje)

 1. Lækker guide Men, jeg er lidt forvirret over forskellen på grøn og pink ler – de fjerner begge urenheder, men er pink mere effektiv end grønt ler?

  • Hej Therese. Tusind tak! Og rigtig godt spørgsmål.
   De minder ret meget om hinanden. Den grønne ler egner sig dog mest til fedtet hudtype, hvorimod den pink er mere til sart og betændt hud. Begge hudtyper kan godt have urenhuder, så det er selve “grundhudtypen”, du skal kigge på.
   Den grønne er mere opsugende og rensede, hvorimod den pinke er mere plejende 🙂
   Jeg håber, at det hjalp?
   Knus Carolina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.