Marts er en begivenhedsrig måned, hvor der er en masse spændende ting på programmet! Jeg plejer faktisk ikke at have planlagt så meget, da jeg kører en rimelig low key/introvert livsstil, og for det meste nyder at tage ting som de kommer, og primært sidde hjemme og læse bøger 😉

Men det passer mig egentlig rigtig godt, at have de her ting at se frem til. Både fordi det indebærer at se gode mennesker og at få én på opleveren, men også fordi et par af tingene omhandler at dele mine venindes succeser, som er vigtigt at bakke op om. Det kan være SÅ hårdt at sætte ting i verden og gå efter sine drømme, så det støtter jeg 100%.


1. Åbningsreception af Oddlemon

Det er faktisk lidt snyd, for åbningen af Oddlemon skete allerede fredag d. 1. marts. Min veninde Mathilde og hendes partner Alice står bag det fine, farverige univers, der byder på polkaprikker, vintage, vilde prints og skæve designs. Det er mega modigt og SÅ sejt at åbne sin egen butik, så besøg dem endelig på Nansensgade 42 i København, og se deres fine ting.

Læs også interviewet med skønne Mathilde HER.

2. Klipning hos Zenz

Mine spidser trænger VIRKELIG. Mit hår gror enormt stærkt, så hver 3. måned plejer jeg at få klippet en stor chunk af. Jeg har været længe om at finde MIN frisør, men de sidste par år har jeg været hos Zenz, da det betyder meget for mig med deres grønne profil. Og jeg tror, jeg bliver der. Især fordi deres frisør Nicoline klipper som en DRØM! Hun er blevet udlært det meste af sin tid hos GunBritt, og hånden på hjertet, er Nicolines klipning den bedste, jeg nogensinde har fået.

3. Natasja Brock “Psyclus”

Jeg ser alt for sjældent stand-up, selvom jeg elsker det! Så derfor glæder jeg mig ekstra meget til at se Nastasja Brocks “Psyclus” der handler om… Ja, den kvindelige cyklus, og alt der følger med af følelsesmæssige udsving dér. Jeg elsker at hun sætter fokus på noget – for mange – ret tabubelagt, og tilmed laver et helt show om det. Det har jeg kæmpe respekt for!

4. Bogreception

D. 20. marts udgiver min veninde Stine en bog sammen med sin søn, hans ven og vennens mor, hvor jeg skal med til bogreception et par dage efter. Bogen “Mit barn tager ikke stoffer… Jeg har spurgt” handler om sønnernes misbrug, hvordan de kom ud af det, og hvordan forældrene har tacklet det. Vanvittigt spændende emne, som jeg glæder mig til at læse om.

5. Karl William-koncert i VEGA

Fredag d. 22. skal min kæreste og jeg i Store Vega og høre Karl William, som vi begge er ret vilde med. Det er alt for lang tid siden, at vi har været til koncert sammen, så jeg glæder mig til god musik, en aften ude og en iskold fadøl. Og så nyder jeg at cykle gennem København om aftenen, hvor man liiiige kan snuppe en falaffel med på vejen…


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.