Jeg er ikke vild med nytåret pga. Nytårsaften, men mere den mulighed det giver for at reflektere over året der gik. Hvad skete der, hvordan havde jeg det, og hvordan har livet formet sig? Vi har ofte så travlt med at se fremad og gå efter vores nye mål (guilty;)), men nu vil jeg kaste et blik på året der gik…. Nemlig år 2017.

 

År 2017 har alt i alt været et super spændende og godt år for mig – især i forhold til 2016, der bare var bvaaadrrr.

Det var et år med en masse nye begyndelser, og året er gået så STÆRKT! Med alle de ting der er sket, føles det næsten som om, at der er gået flere år siden sidste januar.

Min hjertebiks vokser og vokser, så jeg nærmest ikke selv kan følge med altid. Jeg glæder mig over at leve min passion – at hjælpe DIG med at behandle årsagen bag dine symptomer – og at der hver dag er nye, smukke mennesker derude, der gider at følge mig.

Så dig der læser med her, du skal have et stort TAK fra hjertet. Det betyder vildt meget, at du følger med derude <3 Sammen kan vi skabe en kærligere, rarere og mere nydelsesfuld livsstil, der føles godt i maven.

Og nu til det, hele indlægget handler om.

Nemlig et tilbageblik på højderne fra mit personlige år 2017…


 

VI FIK VORES HVALP

Året startede med at vi fik vores længe ventede hvalp! En lille hvid bomuldshund ved navn Coco, som ændrede vores liv – nok også mere, end vi lige havde regnet med 😉 Pludselig skulle vi gå til hundetræning, dyrlægen, gå tur i al slags vejr, hvad er det rigtig foder, og hvordan kan man se, om hvalpen har feber?

Pludselig ændrede min hverdag sig fra kun at dreje sig om mig (og mine kære – men som jo godt kan sørge for sig selv ;)), til at der faktisk var et andet levende væsen, der var afhængig af mig.

Man skulle måske ikke tro det, men der er meget selvudvikling, læring om tålmodighed og en hel masse kærlighed i at få sådan en lille én <3

 

JEG FIK FIKSET MIN ALBUE

Efter at have brækket min albue for mange år siden, er den aldrig rigtig blevet god igen, og jeg har derfor haft nedsat funktion på 5-7 % – hvilket er ret meget, når det er højre arm, og jeg er højrehåndet 😉

Som du måske genkender fra nogle af dine egne områder i dit liv, så har jeg ladet stå til, og ikke fået gjort noget ved det…

Indtil i år! Jeg stødte nemlig på en osteopath på mit studie på biologisk medicin, som lovede mig, at hun kunne lave den.

Og det kunne hun! Efter 4 måneder var min albue markant forbedret, og i dag har jeg kun 1-3 % nedsat funktion i den, og den føles HELT anderledes.

Det var den bedste gave til mig selv, og det minder mig igen-igen om, hvor vigtigt det er at søge udenfor det etablerede system med sine skavanker. Der er ALTID hjælp at få <3

 

FERIE I TOSCANA

 

I juli måned var min kæreste og jeg på ferie i Toscana med hele min familie.

Det er noget, vi ikke har gjort i mange år. Altså, familieferie med hele rakkerpakket; store som små.

Som i mange andre skilsmissefamilier, så har der været nogle år, hvor familien skulle på plads igen og ‘genopfindes’ på ny. Derfor var det fantastisk at opleve, hvordan nye og gamle familiemedlemmer kunne så godt sammen, og alle nød at være på ferie sammen.

Det glæder vi os allerede til, til næste år <3

 

PERFEKT BLODPRØVE

Efter 4-5 år som veganer (dvs. ingen mælk, æg, kød, fisk), tænkte jeg, at det kunne være sjovt at få taget en blodprøve og se, om alt var, som det skulle være.

Ikke at jeg har mærket nogle ændringer eller skavanker – tværtimod har jeg aldrig haft det bedre, og har løst ALLE mine symptomer med en plantebaseret kost.

Lægens blodprøve viste da også et perfekt resultat. Jeg blev testet for ALT, og alle mine værdier var flotte. Selv niveauerne på B12, D-vitamin og jern, som normalt bliver omtalt som et problem for veganere, var fuldstændig som de skulle være. YEAH!

 

EN MÅNED I ZOCCA (ITALIEN)

I september måned skulle vi have lavet nyt badeværelse, og for at slippe for at skulle bade i en skurvogn i kælderen, pakkede vi bil, hund og en taske, og kørte hele vejen til Italien – nærmere bestemt Zocca.

Vi boede en hel måned i et lille hus på toppen af et bjerg, og nød en hverdag uden vækkeur og gøremål, og med den mest fantastiske udsigt.

Det gav virkelig perspektiv på hverdagen, og hvad jeg savnede (og ikke savnede) derhjemme.

Det er ikke sidste gang, jeg gør det – det kan varmt anbefales.

 

PHOTOSESSION MED KATRINE HELLER

Der SKER bare noget, når man sætter to passionerede kvinder sammen.

Katrine Heller var en fotograf, jeg længe havde luret på. Indtil videre havde jeg klaret mig med hjemmebryggede billeder (eller når jeg fik min fotograf-kæreste til at tage dem ;)) til mine sociale medier, men i oktober var jeg klar til at træde ud af min komfortzone, og bookede derfor et shoot hos Katrine.

Katrine arbejder også som håndanalytiker, og kastede et blik i mine hænder. Det var virkelig en øjenåbner, hvad hun kunne læse i mine hænders linier, og hele dagen blev bundet fint sammen med de flotte billeder, hun tog af mig i Østre Anlæg.

Det har givet min business et boost, og det var VILDT at se sig selv gennem en andens linse. Noget, jeg kan anbefale ALLE kvinder at prøve! Også selvom billederne bare er til dig selv.

Læs mere om Katrine her: http://www.katrineheller.com/ 

 

BLIV FOUNDATIONFRI

Det var med rystende hænder og sommerfugle i maven, at jeg satte min online-workshop “BLIV FOUNDATIONFRI” til salg. Uren hud og akne er nemlig hudproblemer, som jeg brænder SÅ meget for at afhjælpe, og derfor betød det så meget for mig.

Jeg samlede alle mine bedste tips og behandlinger i en 2,5 times lang workshop, hvor du derhjemme kunne lære, hvordan du slipper for uren hud og akne – for evigt!

Workshoppen blev totalt udsolgt (!), og jeg var dybt taknemmelig over at få lov til at dele min viden med jer. Det var SÅ hyggeligt, og jeg elskede hvert et sekund workshoppen varede.

(Jeg kan allerede nu afsløre, at der kommer mange flere workshops i det nye år <3 😉 Bl.a. en workshop om plantebaseret sundhed og livsstil. Er du interesseret? Så send mig en mail på mail@carolinaellie.com og vær den første til at få datoen samt mulighed for billetkøb at vide) 

 

EN MASSE DEJLIGE KLIENTER

I dette år har jeg hjulpet mange – primært kvinder – med at finde rodårsagen til deres symptomer, og behandle det naturligt med kost, kosttilskud, livsstilsændringer mm.

Det har været så VILDT at være vidne til de menneskers udvikling fysisk og mentalt på den måde – og jeg er så ydmyg og beæret over, at så mange har ville være under min vinge.

Det er en stor tillid at vise mig, som jeg tager meget seriøst <3

Nogle af de symptomer jeg har behandlet i år er: Mavesmerter, fordøjelsesbesvær, skjult cøliaki, akne, endometriose, oppustethed, IBS, kronisk forstoppelse, cystisk akne, hormonelle ubalancer, PCO, uren hud, rosacea, depression, kronisk eksem blandet meget andet.

TUSIND TAK for alle jer, der har været i konsultation hos mig.

I er SÅ fantastiske, og jeg elsker at have arbejdet med hver og én af jer <3 Jeg husker jer ALLE!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.