Velkommen til skønne sjæl!

Mit navn er Carolina.

Jeg arbejder som holistisk sundhedsterapeut og livsstilsmentor, hvor jeg hjælper mennesker med de helbredsmæssige udfordringer de har – og fokuserer på årsagerne i stedet for på symptomet!

Jeg lærer mine klienter at fokusere på hele dem selv. Ikke bare på den mad de spiser, men på deres tanker, følelser, hverdag og deres historie. Der er så meget guld gemt, når vi begynder at grave, og min største opgave er at lære dig at forstå dig selv og din krop – og starte et smukt samarbejde.

Al din visdom ligger inde i dig. Nogle gange skal vi bare have hjælp til at forstå kroppens budskaber, og det er her, at jeg kan hjælpe dig. Jeg har selv gået vejen fra syg til helbredt, og har kureret mig selv for kronisk akne, kronisk eksem, candida, blærebetændelser, celleforandringer, manglende farvepigment i huden, fordøjelsesbesvær og fødevareintolerancer. Det har været et kæmpe puslespil for mig at samle, og al den viden har ledt mig til min store gave her i livet:

At give det videre til dig, så du kan gå i gang med din healing.

Carolina Ellie

 


Hvem er din sundhedsterapeut?

Carolina er uddannet yogalærer, EFTA cert. personlig træner, har læst ernæring og sundhed, og er under uddannelse til Naturopath IBM. (biologisk medicin). Hun arbejder med årsagsbehandling af symptomer hos klienter fra både ind- og udland, hvor kroppens balance bliver genoprettet med kosttilskud, urter, ernæring og livsstilsændringer, foruden de daglige vaner, der gør en markant forskel. 

Hendes største ønske er, at du lærer din krop og dig selv at kende – som det fantastiske menneske, du er. 

I hverdagen arbejder hun som sundhedsterapeut, læser biologisk medicin, inspirerer læsere på sin blog, og udgiver ugentligt en podcast om sundhed og livsstil.