her

Propecia 5mg from Melbourne: https://melbourne-chemist.com/propecia.php Hvem er Carolina? ⭐

Carolina er Holistisk & Spirituel Mentor, der dagligt inspirerer kvinder til at leve det liv, de drømmer om! Hun lærer sine klienter at løse deres helbredsproblemer naturligt, og fokuserer på årsagerne i stedet for symptomerne. 

Jeg lærer mine klienter at fokusere på hele dem selv. Ikke bare på den mad de spiser, men på deres tanker, følelser, hverdag og deres historie. Der er så meget guld gemt, når vi begynder at grave, og min største opgave er at lære dig at forstå dig selv og din krop – og starte et smukt samarbejde.

Carolinas filosofi er, at din visdom er inde i dig. Nogle gange skal vi bare have hjælp til at forstå kroppens budskaber, og det er her, Carolina kan hjælpe dig. Hun har selv gået vejen fra syg til helbredt, og har kureret sig selv for kronisk akne, kronisk eksem, candida, hormonelle ubalancer, blærebetændelser, celleforandringer, manglende farvepigment i huden, IBS og fødevareintolerancer. Al den viden har ledt hende til sin store gave her i livet:

At give det videre til dig, så du kan gå i gang med din healing.

Ønsker du kontakt? Skriv til Carolina via mail@carolinaellie.com
Carolina LEVER den holistiske livsstil
– og deler det med dig ⭐

Jeg er vild med den holistiske livsfilosofi. Krop og sind hænger sammen, og det er vigtigt, at vi lytter til kroppens signaler. Hvad prøver din krop at fortælle dig? Jeg er en helt almindelig kvinde med et STORT hjerte, og jeg brænder for at gøre livet nemmere og bedre for alle kvinder – også dig.

Carolina er uddannet yogalærer, EHFA cert. personlig træner, har læst ernæring og sundhed samt biologisk medicin. Hun har arbejdet med årsagsbehandling af symptomer hos klienter fra både ind- og udland, hvor kroppens balance bliver genoprettet med kosttilskud, urter, ernæring og livsstilsændringer, foruden de daglige vaner, der gør en markant forskel. Hun deler ud af sin store viden i sine workshops og foredrag, og inspirerer læsere på sin blog og Instagram.

Mit største ønske er, at du lærer din krop og dig selv at kende – som det fantastiske menneske, du er! Vi er vokset op i et samfund, der fortæller os hvem vi skal være, hvad vi skal spise, og hvilket liv vi skal leve, men jeg kunne ikke være mere uenig. Du skal leve DIT liv, og gøre det, som føles rigtigt for dig. Livet skal føles GODT ⭐Og det starter… I dag!