Jeg elsker at købe alle mine sundhedsting på nettet, fordi det er nemt og bekvemt. For nylig købte jeg lidt varer på den amerikanske helse-biks iHerb, som du kan læse om her…

Man kan hurtigt blive fristet af alle de lave priser på iHerb – fx koster Vitex Agnus Castus fra Solaray kun 30 kroner, mod 140 kr. i Danmark.

Dog skal du huske på, at der kommer moms, ekspeditionsgebyr og evt. told oveni pga. de danske regler.

Men hvad koster det egentlig? Jeg har lavet en oversigt her:

Ekspeditionsgebyr: 160 kr

Moms: 25 % af dit køb.

Told: Køber du for over 1.150 kr., kommer der told oveni.


På trods af ovenstående ekstrabetaling, så kan det godt betale sig at handle hos iHerb. Jeg har regnet ud, at jeg sparer ca. 25 % i alt, selv efter fragt, moms, ekspeditionsgebyr mm. Det er da også værd at tage med.

Det eneste minus er servicen hos DHL Express, som iHerb bliver leveret med. Jeg har desværre kun dårlige erfaringer med dem, selvom deres medarbejdere er søde til at hjælpe. Det tog mig 1,5 uge at få pakken, efter at have haft 4 forskellige medarbejdere i røret gennem 4 dage. Liiidt irriterende, når man som mig bare gerne vil have sin pakke 😉

Her er, hvad jeg handlede:

Mega B-stress fra Solaray

Vitex fra Solaray

Økologisk hybenkerneolie

Smith’s deo

Ginseng til min kæreste

Mandelolie

A-vitamin 1500 mcg.

Serum med c-vitamin og retinol

Pris: 578,13.

PRIS I ALT INKL. GEBYR OG MOMS: 864 kr.

Hvad ville det have kostet i Danmark for samme køb? Ca. 1500 kr. Så jeg har sparet ca. 650 kr. – vildt, ikke?


Kommer jeg til at handle hos iHerb igen?

Ja. Især fordi de har varer, du ikke kan få i Danmark.

Dog har jeg det også sådan, at det er vigtigt at støtte de danske virksomheder, så jeg vil ikke KUN handle hos iHerb, men også ligge bestillinger andre steder.

Desuden skal du have lidt viden om kosttilskud, og hvad du egentlig får for pengene, fordi udvalget er så stort. Hold dig til de mærker du kender, så går du ikke helt galt i byen.

4 Comments on Anmeldelse: Shopping på iHerb

 1. Hey Carolina <3 hvis du bestiller levering med 'local post' går det langsommere, men hvis du bestiller under 250 kr. så kommer der ikke moms og importeringsgebyr oveni!

 2. Hej Carolina, tak for evigt spændende sundhedsinspiration! <3

  Jeg har lige købt Solarays Mega B-Stress fra iHerb, men synes jeg finder blandede informationer omkring hvornår på dagen de skal tages – har du et godt bud på det? Jeg tænker umiddelbart at tage dem om aftenen pga. magnesiumindholdet, men måske skal jeg hellere tage dem om morgenen, og så have et seperat magnesium-tilskud om aftenen?

  Tak og varme solskinshilsner fra Anne-Sophie

  • Hej Anne-Sophie. Tusind tak for rosen – det gør mig så glad <3
   Ja, der er mange forskellige bud på Mega B-Stress. Min erfaring er, at de fungerer bedst at tage om morgenen, fordi mange mennesker får energi af at indtage b-vitaminer. Så hvis du kan tage dem om morgenen sammen med din morgenmad, vil det være super godt.
   Jeg supplerer selv med et magnesiumtilskud om aftenen, som du selv nævner. Her kan jeg varmt anbefale Novo Vita eller Plantforce 🙂 Kh Carolina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.