Rigtige mange kvinder i min klinik ønsker at stoppe på p-piller – men hvad er alternativet, hvis du stadig ikke ønsker at blive gravid? Jeg havde præcis samme spørgsmål, og det ledte mig til min redning: Daysy!🌸

*Indlægget indholder affiliatelinks til den lækreste gudindewebshop, Greengoddess!😍

Hvis du ikke har stiftet kendskab med Daysy Fertilitetscomputer, så har du VIRKELIG noget godt i vente. Med en sikkerhed på 99,4 % såfremt den bruges rigtigt, kan du ikke få noget bedre på det danske marked, og efter snart 4 år med den metode er jeg sikker: Jeg skifter ALDRIG tilbage til p-piller eller anden hormonel prævention. Daysy er kommet for at blive 😉

Vil du også have en Daysy? Find din Daysy Cykluscomputer lige HER >>>

Min historie🌸

Jeg har været på p-piller siden jeg var 14-15 år og til jeg var omkring 22 år. Da jeg var i starten af 20’erne havde jeg ikke længere lyst til at være påvirket af kunstige hormoner, og jeg trængte til at mærke min krop og dens naturlige cyklus igen.

Desuden gav det ikke mening for mig at tage p-piller HVER dag, når jeg (og alle andre kvinder) kun kan blive gravid ca. 6 dage ud af en hel måned. Det var helt hul i hovedet for mig. Der MÅTTE være en andet alternativ?

Efter lidt flirten frem og tilbage med bl.a. p-ring (som var det værste, jeg har udsat min krop for) og pessar, der i min optik ikke var sikkert nok, begyndt jeg at lede nettet igennem efter et hormonfrit alternativ.

Jeg faldt over Lady Computeren, der bruger temperaturmetoden, men over 4.000 kr. for sådan én – av, det var alligevel for meget for min SU dengang.

Til sidst fandt jeg en lille, hvid dims, der kaldte sig Daysy. Daysy er en fertilitetscomputer som bruger samme system som Lady Comp, men prisen er bare langt mere budgetvenlig – og efter min mening, er designet også meget federe og mere handy 😉

Da jeg fik Daysy hjem…🌸

Jeg købte Daysy hjem (prisen er ca. 2.500 kr.), og var SÅ spændt på den. For det første kom den i en smuk, hvid kasse (ligesom et Apple-produkt), og efter få installationer var den køreklar.

Måske du tænker på, hvad min kæreste sagde til sådan en dims. Og heldigvis var han totalt med på den! Han vil gerne have at jeg har det godt, og havde fuld forståelse for, at jeg ikke ville proppe mig med kunstige hormoner.

Selvfølgelig var vi nervøse for om vi nu kunne stole på den, men efter 4 år med den metode tør jeg godt sige: Den virker altså!

Find din Daysy lige her (dansk webshop)

Sådan bruger du den🌸

Det er meget simpelt. Hver morgen når du vågner tager du din temperatur under tungen med din Daysy. Efter 30-60 sekunder kan du se, at den lyser grøn, gul eller rød.

Grøn: Du er ikke frugtbar.

Gul: Daysy skal lære dig bedre at kende.

Rød: Du er frugtbar.

Når du har din menstruation holder du knappen inde på Daysy, og så finder den ud af fra dine temperaturer, hvornår du har din ægløsning. SÅ smart. Der hører desuden en app til, så du selv kan følge din cyklus.

Men Carolina… Virker den?🌸

JA. Det er mit korte svar 😉 Daysy anvender samme data som Lady Comp, og er baseret på data fra over 5 millioner cyklusser, og 30 års research. Det er der, der afskiller den fra fx. cyklusapp’s, som er super usikre. Daysy bruger dine egne personlige målinger og holder den op mod de 5 millioner andre, og så lærer den dig bedre og bedre at kende, jo mere du bruger den.

Indkøringsperiode

Jeg anbefaler en indkøringsperiode på 3-6 måneder for at være 100% sikker. I starten vil du have en del gule dage, da den lige skal lære dig og din cyklus at kende, og så vil du se, at der kommer flere og flere grønne – samt at den kan forudsige, hvornår du får din menstruation. Også super smart, hvis du skal på ferie eller andet vigtigt.

Hånden på hjertet må jeg sige, at det er den bedste investering, jeg har gjort for mig og mit helbred. Jeg er i langt bedre kontakt med min krop, mine hormoner og min cyklus. Der gemmer sig SÅ meget visdom i vores hormoner og menstruationscyklus, og det er en kæmpe gave, at komme i kontakt med det igen!

Vil du også have en Daysy?🤩 

Så finder du den lige HER: 

Køb din hormonfrie cykluscomputer med en sikkerhed på 99,4 % lige her

Har du spørgsmål til Daysy eller hvordan jeg bruger den?

Så er du mere end velkommen til at spørge mig her, og jeg vil gøre mit bedste for at svare så godt jeg kan. Jeg håber, at du vil blive lige så glad for din Daysy, som jeg er for min ☺

 

4 Comments on Hormonfri familieplanlægning: Min anbefaling🌟

  1. Jeg er virkelig nysgerrig på den her “dims” fordi jeg er så træt af at fylde mig selv med alle de hormoner. Jeg lider af hormonel akne og jeg frygter at det går helt amok hvis jeg stopper på pillen. Hvad oplevede du, af forandringer da du stoppede? Og hvad med menstartionen? Er den regelmæssig ? 🙂

    • Hej Stephanie. Jeg forstår godt at du frygter, at huden går amok. Jeg har selv kæmpet med hormonel akne i mange år, før jeg fandt (og behandlede) årsagen til det 🙂 Min egen hud blev hverken værre eller bedre da jeg stoppede, men det til gengæld var meget nemmere at få balance i hormonerne uden p-piller, fordi jeg kunne regulere dem naturligt. Så på den måde var det faktisk kun muligt at få flot hud ved at stoppe på p-piller. Det er selvfølgeligt et personligt valg, om man er klar til det 🙂 Men heldigvis er der mange naturlige måder at hjælpe hormonerne (og huden!) på vej efter et p-pillestop, så det synes jeg ikke, at du skal være nervøs for. Tværtimod 🙂 Det kan du bl.a. læse mere om i mit blogindlæg her: Balance i hormonerne efter p-piller. Så hvis du bare er den mindste nysgerrig på Daysy, så vil det være et optimalt valg i din situation. Jeg er spændt på, hvad du vælger! 😀 Kh Carolina

  2. Jeg har gået med tanker om at investere i den i længere tid – nu tror jeg at det skal være! Har selv været på p-piller og mini-piller, men ville gerne undgå hormoner, så fik en kobberspiral da jeg fandt sammen med min kæreste. Intet af det har dog rigtig fedt for mig. Jeg er lige blevet mor til en stor og stærk pige, 6 uger i morgen! Ved du hvornår det er sikkert at starte op på Daysy efter graviditet? Jeg har endnu ikke fået min menstruation – mon man skal vente til cyklus er blevet regelmæssig?
    Tak for et godt indlæg!

    • Hej Ida. Ihhh, hvor spændende at du går med tanker om en Daysy. Den er også bare genial! Og stort tillykke med din lille pige. Hvor er det stort <3 Hvis jeg var dig, ville jeg investere i Daysy'en nu (hvor der er introtilbud - mener det slutter i overmorgen), og så begynde at bruge den så snart du får din menstruation. Så har den god data at arbejde udfra 🙂 Derfra vil jeg regne med en indkøringsperiode på omkring 6 måneder i dit tilfælde, og så indtil Daysy kender dig og din cyklus, kan I supplere med kondom eller pessar. Det er rigtig godt at bruge, indtil du er sikker på Daysy. Hvis du stadig i tvivl, så ved jeg at de sidder klar hos Green Goddess guide til at svare på spørgsmål 🙂 Held og lykke med det hele - og skriv lige, hvis du investerer i din Daysy! 😀 Kh Carolina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.