Julemåneden er kommet, og December byder på en SKØN energi. Denne måned er en 5’er-måned, og her er der mulighed for både økonomisk flow, idéer og vækst.

December måned byder på en fornemmelse, en slags smagsprøve på den nye energi vi træder ind i år 2019. 2019 byder nemlig på en positiv, lettere og fremadrettet energi, som jeg vil gå dybere ind i til Nytårs Yogaevent.

Temaet i denne måned rummer bl.a. proces, formidling, frihed, vækst, kommunikation og penge. Det er en måned, hvor det vil være godt at kombinere lethed, sjov og frihed med en følelse af disciplin og ansvarlighed. At du tillader dig selv at tage en chance eller to, og samtidigt lægger din energi i arbejdet – for intet kan ske, hvis du ikke selv tager arbejdshandskerne på.

Kom ud af din komfortzone – hop ud der, hvor det føles farligt. Du har haft en følelse af, at der noget, som du bliver nødt til at gøre. Måske et stort skifte, eller bare en anden måde at gøre tingene på?

Du bliver nødt til at være villig til at ville oppe dit game, og investere i dine drømme – men gør det på en sjov (og ansvarlig) måde!😍

Læg også mærke til små tegn som viser sig på din vej. Det kan være en hjælpende hånd til en ny retning, noget karrieremæssigt eller lignende, der sendes til dig.

Økonomisk er der en særligt støttende energi her i december, så du kan pludselig opleve flow i din økonomi, hvis den har været lidt træg de sidste par måneder. Det er også derfor, at jeg har valgt at lave min online pengeworkshop, så du kan få det optimale ud af energien – og netop lære de spirituelle og energitiske love omkring penge, kombineret med praktiske handlemønstre💰

Når de to går hånd-i-hånd, kan der ske store mirakler!

Så alt i alt en spændende måned der byder på en lidt lettere og sjovere energi, og som giver os en dejlig smagsprøve på det nye år. Men husk at kombinere det med disciplin og handling – vi kan ikke tænke os til resultater 🧡


Min intention for måneden🌙

Jeg afslutter et fantastisk år 2018 med en masse gode sager, som jeg glæder mig ustyrligt meget til! Manifesting Money d. 15. december, Nytårs Yogaevent d. 30. december, og så en lille ny baby (nej, jeg er ikke gravid 😉) der ser dagens lys, når den er klar:

Min længe ventede guidede meditation der – hvis jeg selv skal sige det – bliver fantastisk god. Lige præcis sådan én som jeg selv har manglet, og som kan bruges når som helst. Med rolig, meditativ baggrundsmusik uden pludselige lyde eller sang, og med min meditative guidening, der beroliger dit nervesystem, og skaber ro og velvære helt på celleplan. Jeg har ikke dato på, hvornår den kommer, men jeg skal nok give lyd, så snart den er klar.

Udover skal jeg til et hyggeligt juletamtam med min svigerfamilie d. 8. december, hvor vi skal i Tivoli og se Nøddeknækkeren, og så skal jeg til julefrokost med en masse spændende selvstændige kvinder i slutningen af måneden, som jeg glæder mig meget til at møde💐

Og så er der selvfølgelig juleaften. Jeg regner med at vi skal have vegansk smæskesteg, og min egen risalamande. Gad vide, hvad min kæreste giver mig i gave?🎁 Hmm… Jeg har allerede købt hans, og jeg glæder mig sådan til at give ham den!

Hvad står din december på?🌲 Og hvad skal du have juleaften? Del gerne her, og lad os inspirere hinanden😍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.