I første del af føljetonen fortalte jeg om, hvordan min kæreste og jeg fandt hinanden på lidt utraditionel vis. I dag deler jeg, hvad der skete, efter vi hver især tog ud at rejse med vores venner – efter kun at have set hinanden et par gange.

Jeg efterlod jer med følgende afslutning i første afsnit:

“…Bagefter tog vi begge ud at rejse hver for sig med vores venner, så jeg hørte ikke fra ham i næsten 2 uger. Der begyndte jeg for alvor at tænke, at jeg nok ikke var noget for ham…”

Noget af en cliffhanger – I know! 😉

Men efter vi kun havde set hinanden et par gange, rejste min kæreste afsted med nogle venner, og jeg tog til Paris med min veninde Zoe (en VILD tur skulle jeg hilse at sige ;))

Da vi kom hjem igen, hørte jeg stadig intet fra ham.

Det var VIRKELIG mystisk, eftersom mit ego dengang sagde, at jeg klart var en overscoring 😉 Hvorfor var han ikke interesseret?

Til sidst måtte jeg selv tage kontakt og høre, hvad der skete. Han svarede faktisk med det samme og fortalte mig, at han troede at JEG ikke var interesseret. Forvirringen var total 😉

Vi aftalte at mødes dagen efter, hvor vi begge var i byen med nogle venner. Min veninde tog hurtigt hjem, så jeg var pludselig efterladt hos ham og hans venner uden at kende nogen – men det var ikke nogen hindring, for det endte med at være én af de sjoveste aftener længe.

Faktisk tog jeg endda med min kæreste hjem den aften.

To måneder efter vi blev kærester, og kort efter flyttede jeg ind hos ham, selvom alle sagde, at det var en dårlig idé. Med undtagelse af mine veninder – de har altid min ryg 😉

Min holdning er, at når det er rigtigt, jamen, så er det rigtigt. Desuden vil jeg hellere gå all-in fra starten og få testet af, om man er et match. Hvis man ikke kan holde ud at dele et liv sammen, så skal man nok heller ikke være kærester? ❤️

To år siden rykkede vores lille hund ind, og 2 blev til 3. Jeg har aldrig haft lyst til at få børn, men dyr – jeg er ellevild med dem!

Selvom vores parforhold lyder godt og rart, så har vi selvfølgelig også haft vores ture, og har også prøvet at gå fra hinanden, for så at finde sammen igen. Vi har haft kriser, uenigheder og tvivl. Det hører med, og vi mennesker er her på jorden for at lære – ofte handler det om at dykke dybere ind i sig selv, og lære sig selv bedre at kende.

Den bedste og “hurtigste” måde at gøre det på, er gennem en partner. Vores partnere er vores spejl, der konstant bliver holdt op.

Derfor øver vi os i at blive på egen banehalvdel, lære af hinanden, sætte ord på vores følelser, og at kigge indad i stedet for ud.

Og det er en kæmpe gave at dele den rejse med én, der også er villig til det.

Dét er ægte kærlighed for mig.


Hvad skal der ske fremover?

Tobey og jeg er begge to “go with the flow”-typer, så vi har ikke faste planer eller bestemt rammer, som vi føler, at vi skal udfylde. Vi har hverken børn eller hus eller fast arbejde (vi begge er selvstændige med hver vores virksomhed).

Dog har vi løbende samtaler om, hvad vi drømmer om og ønsker os. Vi taler meget om bolig for tiden – hvordan vil vi gerne bo? Og hvorhenne? Vil vi bo på landet eller i byen? Skal vi til udlandet? Hvis ja, hvor?

Jeg tror, at det næste for os bliver en længere udlandsrejse. Vi er sindssygt gode til at rejse sammen. Og ellers er vores fokus meget på udvikling i hver vores virksomheder, og personligt og sammen.

Der er en tid til alt, og vi har ikke travlt. Vi vil gerne nyde livet undervejs ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.