Endelig er vi kommet ud på den anden side af juli, som for mange har været benhård at være i, og er hoppet ind i august. Så hvordan ser denne måneds energi ud? Og hvad er mine personlige intentioner for måneden?

Mental og fysisk oprydning, gamle følelser og overbevisninger, 6 (?) planter i retrograd, blodmåne og start på eclipsesæsonen – der er ikke noget at sige til, at juli har været en stor udfordring.

Heldigvis er vi næsten kommet ud på den anden side med en ny energi i august. Måske du allerede mærkede skiftet her d. 1.?

Augusts energi står overordnet for nye begyndelser og en ny virkelighed. Wauw! Du har renset ud i juli for alt det, der ikke skulle med dig videre, men kun for at kunne træde ind i et tydeligere lys og en bedre virkelighed her i august. Alt det du har gennemgået, har der været en mening med. Og den viser sig nu.

August er denne her nye friske energi, der giver et tiltrængt pust henover din tilværelse. Der er temaer som partnerskab (både professionelt og privat), om at bede om hjælp og tage imod, om at gå den vej der er din. Den nye tid er kommet!


Mine intentioner for august

Jeg mærker et stort energiskifte og en ny positiv følelse efter at august startede. Faktisk siden midten/slutningen af juli, har jeg været i et vidunderligt flow. Det overskud vil jeg bruge til at implementere noget af det, jeg godt kunne tænke mig at skabe (mere af) i mit liv:

1. STRUKTUR

Den evige udfordring for mig 😉 Jeg fungerer allerbedst i en stor frihed kombineret med overskuelig og fast planlægning. Her i august ønsker jeg at komme i gang med det planlægning, der føles godt for mig: Madplaner. Indkøb. Et skema over min hverdag, så jeg skaber tid til det, jeg gerne vil. Der er så meget mere ro og god energi, når jeg får struktur på alle de “kedelige” ting, fordi det skaber plads til alt det sjove, og kreativiteten.

 

2. 10.000 SKRIDT

Noget af det sundeste vi mennesker kan gøre, er at gå. Vores forfædre gik mange kilometer om dagen for at lede efter mad, jage, og lede efter et nyt sted at bo. Vi er bygget til det. Derfor vil jeg som minimum gerne op at gå 10.000 skridt om dagen. Det lyder måske ikke af meget, men prøv selv at tælle, hvor meget du går. Jeg bruger app’en “Sundhed” på min iPhone, der automatisk tæller mine skridt.

 

3. WORKSHOPS

Jeg har sådan lyst til at give en masse videre til dig. Inspiration, glæde, erfaringer. Jeg har løst så mange udfordringer selv – hvorfor ikke give den viden videre? 🙂 Jeg vil bl.a. lave en Butterfly Business PRO (til jer der allerede har været på 1’eren), en workshop om stressfri livsstil, og en workshop til nytår om at slippe det gamle år, og gøre plads til det nye. Jeg glæder mig allerede!

Har du nogle intentions for august? Del dem gerne her, så vi kan inspirere hinanden – jeg vil elske at høre fra dig! 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.