Efteråret kalder på te i lange baner, så hvorfor ikke vælge en, der tilmed nærer og plejer huden indefra? Få smuk hud med skønhedsteen her ♡

 

Vidste du, at ca. 80 % af vores hud bygges op indefra med den næring, vand, vitaminer og mineraler vi giver den, og at resten kan vi påvirke med hudpleje?

Det betyder, at ønsker du dig smuk hud, skal du primært fokusere på alt det, du giver din hud indefra dagligt – altså grøntsager, frugt og vand.

Men nu, hvor efteråret er kommet, kan du også pleje din hud indefra med urtete!

Denne skønhedste er både en vildt billig og nem måde at opgradere din indre hudplejerutine på, og så smager den tilmed hammer godt!

Jeg plejer at lave 1 liter te om morgenen, så jeg kan drikke det løbende gennem dagen. Sammen en 1 liter vand får jeg så al det væske, jeg skal bruge. Teen smager desuden også lækkert iskold med et par frosne jordbær i. Mums!


 

DU SKAL BRUGE:

BRÆNDENÆLDE: Er en af de bedste urter til at rense huden indefra, og er fyldt med en masse skønhedsmineraler, fx. kalium og silicium. Den kan bruges både mod væskeophobninger, rødme og appelsinhud, og så er den især genial mod uren hud og tilstoppede porer. Den er desuden mildt blodsukkerstabiliserende, så du ikke så nemt drukner i slikskålen 😉

ROOIBOS: Måske du kender den for dens gode smag, men rooibos ikke bare smager godt – den har også et højt indhold af antioxidanter, som beskytter din hud mod angreb fra de frie radikaler. Rooibos virker også antiinflammatorisk og indeholder mineraler som calcium, zink, magnesium og potassium. What’s not to like?


Bland urterne 50/50 i et glas, og brug 4 spsk. te-blanding til 1 liter vand.

Du kan hælde vand og urter i en gryde inden du går i seng, så du får en god, stærk urtemikstur. Om morgenen skal du blot give teen et opkog, si urterne fra, og hælde teen på en termokande.

Så har du lækker te til hele dagen på studiet, på jobbet mm.

Jeg bruger disse:

Rooibos-te fra Sonnentor kan købes hos din helsekost eller her.

Brændenælde fra Naturdrogeriet kan købes din helsekost eller her her.

 

2 Comments on Få smuk hud med urtete (billigt tip!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.