Søndag d. 28. oktober kl. 11-13 (København)✨✨✨ Vær klar på transformation af din krop og sind 🌸

Det er med STOR glæde, at jeg inviterer dig til holistisk yogaevent, der består af mit inspirerende foredrag, blid forløsende yoga, og dyb meditation. Gør noget godt for dig selv ❤

Inspiration, selvforkælelse og healende yoga. Lækre snacks, urtete og chokolade. Giv slip på det der tynger dig, og træd ind i dit eget lys🌟

Jeg glæder mig til at se dig!


Holistisk Yoga Event

Med Carolina Ellie

Søndag d. 28. oktober 2018 – kl. 11-13

SALIG: Masnedøgade 20, 2. sal., 2100 København Ø

UDSOLGT

Køb din billet her >>>

 

ALLE kan deltage uanset yogaerfaring. Her er der plads til dig som du er 😘

Yoga og meditation er grundstenen i min rejse, og det vil jeg gerne give videre til dig. Workshoppen er skabt med intentionen om, at du skal have det godt! Som den du er og der hvor du står lige nu. Som yogalærer, sundhedsterapeut & mentor vil jeg give dig mine bedste redskaber, når jeg guider dig ned i kroppen, og giver dig kendskab til den spirituelle og holistiske tilgang til livet… 

INDHOLD🌟

Carolina vil fortælle om sin egen rejse, og hvordan hun gik fra en krop hun overhørte, til i dag at have løst alle sine symptomer på en naturlig måde. Hun arbejder med årsagsbehandling af symptomer hos klienter fra både ind- og udland, hvor kroppens balance bliver genoprettet indefra – så de kan skabe det liv, de drømmer om!

Carolina har selv har gået vejen ❤

Få massiv inspiration til dit eget liv, når hun deler nøglen til at være den du er, og mærke den gave, du er kommet her i verden for at give.

Carolina vil guide dig gennem hendes meditative og healende yoga, der giver dig en dyb, afslappet tilstand. Mærk hvordan dit nervestem falder til ro. Åndedrættet fordybes. Bindevævet smidiggøres. Den dybe hvile starter kroppens egen healing, og balancerer immunforsvar, fordøjelse og hormonsystem. Giv dig selv lov til at mærke yogaens og fordybelsens effekt 🌸 Det er ren kærlighed og opladning for krop og sjæl!

Min undervisningsstil er blid, intuitiv og anerkendende. Jeg guider din bevidsthed rundt i kroppen så du mærker, hvordan den har det. Hvad har du brug for? Jeg giver dig healende, positive affirmationer, der beroliger og nærer dit nervesystem.

Køb din billet her >>>

 


DAGENS PROGRAM🌟

Kl. 10:45: Dørene åbnes

Kl. 11: Foredrag med Carolina – min holistiske vej i livet, og sammenhængen mellem krop og sind. Hvordan du kan bruge kroppen som pejlemærke gennem livet, og få adgang til dit indre kompas.

Kl. 11:30: 1,5-times rolig og forløsende yoga, hvor du vil blive guidet igennem en blid meditativ praksis. Mærk dig selv, og giv dig selv lov til at fornemme mine healende ord, omsorg og ro. Afsluttes med dyb meditation. 

Kl. 13: Snacks, urtete og chokolade + LÆKRE goodiebags til alle fra Green Goddess og Yogi Tea 😍

 

Tag din søster, mor eller veninde med, og gør noget godt sammen.

Eller kom alene – rummet er kærligt og trygt, og der er plads til dig som du er.

Medbring blot behageligt tøj, evt. en ekstra trøje og hyggesokker, og en drikkedunk.

Der er yogamåtter, blokke og tæpper, så du behøver ikke have noget med. Der er sørget for det hele🌟

Et par timer… Kun til dig🌟

Efteråret er kommet, og det er vigtigt, at vi husker at pleje os selv. Hvornår har du sidst haft et par timer – kun til dig?

Det er det, yogaen kan – at vi kommer ud af mørket og mødes i et dejligt, kærligt, nærende rum til ren genopladning. Hvor der er plads til bare at… være. Modtag min healende og omsorgsfulde energi, når jeg guider dig i din praksis og gennem dyb meditation.

Ægte stress- og følelsesrelease. Få forbindelse til dig, din intuition, din indre stemme, og kom hjem med hjertet FULD af inspiration ❤

UDSOLGT

Jaaa! Jeg vil med!

 

Hvem er Carolina? ⭐

Carolina er holistisk Sundhedsterapeut & Mentor, der dagligt inspirerer kvinder til at leve det liv, de drømmer om! Hun lærer sine klienter at løse deres helbredsproblemer naturligt, og fokuserer på årsagerne i stedet for symptomerne. 

Jeg lærer mine klienter at fokusere på hele dem selv. Ikke bare på den mad de spiser, men på deres tanker, følelser, hverdag og deres historie. Der er så meget guld gemt, når vi begynder at grave, og min største opgave er at lære dig at forstå dig selv og din krop – og starte et smukt samarbejde.

Carolinas filosofi er, at din visdom er inde i dig. Nogle gange skal vi bare have hjælp til at forstå kroppens budskaber, og det er her, Carolina kan hjælpe dig. Hun har selv gået vejen fra syg til helbredt, og har kureret sig selv for kronisk akne, kronisk eksem, candida, hormonelle ubalancer, blærebetændelser, celleforandringer, manglende farvepigment i huden, IBS og fødevareintolerancer. Al den viden har ledt hende til sin store gave her i livet:

At give det videre til dig, så du kan gå i gang med din healing.

Carolina er uddannet yogalærer indenfor Hatha og Vinyasa, EHFA cert. personlig træner, har læst ernæring og sundhed, og er under uddannelse til Naturopath IBM. (biologisk medicin). Hun arbejder med årsagsbehandling af symptomer hos klienter fra både ind- og udland, hvor kroppens balance bliver genoprettet med kosttilskud, urter, ernæring og livsstilsændringer, foruden de daglige vaner, der gør en markant forskel. Hun deler ud af sin store viden i sine workshops og foredrag, og inspirerer læsere på sin blog og Instagram.