Velkommen til, smukke.

Jeg tror ikke på tilfældigheder. Jeg tror, at der er en mening med alt – at alting sker for en grund. Og denne tro er grundstenen i mit arbejde som holistisk sundhedsterapeut. Her tager jeg udgangspunkt i dig og din historie, for ingen af os er ens. Du er fuldstændig unik i din cellesammensætning, din dna, det miljø du er vokset op i og den historie du har med dig. Alt det tager jeg med i mit arbejde, når jeg hjælper dig med at løse dine helbredsudfordringer. Her er der ingen onesize fits all, og ingen kasser, du skal proppes ned i.

Som menneske består vi af tre dele: Krop, sind og sjæl. Og alle tre dele skal plejes og tilgodeses, for at vi har det godt. Det betyder også, at hvis vi tager hånd om bare den ene del, så vil de to andre dele også mærke forandringen. Derfor kan du også opleve den mest fantastiske udvikling, når du arbejder med alle tre dele – som du gør, i stolen hos mig.

Jeg arbejder helhedsorienteret med fokus på hele kroppen. Det betyder, at jeg både arbejder med den mad vi spiser, kosttilskud og urter, og også med de tanker og følelser du render rundt med, og hvor du er i dit liv. Alt har betydning for dit helbred. Man kan sammenligne det med et puslespil: Mangler der en brik, bliver billedet ikke helt.

Mærk efter, om en session hos mig føles rigtigt i maven for dig. Surf rundt på min side, læs min blog, og send mig en besked. Jeg vil elske at se dig til en session!

Alt det bedste til dig,

Carolina