Selvom vi finder årsagen til vores symptomer, kan vi stadig godt blive syge. Det er kun en kærlig reminder fra kroppen om, at noget skal justeres. Men hvad gør sundhedsterapeuten selv, når hun får symptomer? Det fortæller jeg her…

 

Selvom jeg ved en masse om kosttilskud, sund livsstil, hormoner, fordøjelse og årsager til symptomer, så kan jeg stadig overraskes og forundres over kroppen!

Jeg har efterhånden lært, at alle vores symptomer er en kærlig reminder fra vores krop om, at noget skal justeres.

Derfor bliver vi sansynligvis aldrig 100% fri for symptomer, men vi kan lære at leve, spise og være til på en måde, der passer vores krop og sind allerbedst – og mindske symptomerne markant! (Hvilket er det, jeg lever af – hvis du skulle være i tvivl ;))


 

Jeg reagerer typisk på min hud og i min fordøjelse.

Min hud er det organ der taler aller tydeligst til mig. Den skal nok fortælle mig, hvis jeg skal justere noget! Og her den sidste uges tid, har jeg haft en ret insisterende bums på venstre side af hagen.

Den vil bare ikke gå væk!

Når jeg får et symptom, som fx. den lille bums, så tænker jeg over følgende:

♥ Har jeg brugt noget nyt i ansigtet?

♥ Er mine makeuppensler, sengetøj o.lign. rene?

♥ Har jeg været for hårdfør ved huden?

♥ Har jeg spist noget andet end jeg plejer?

♥ Er jeg afbalanceret og har indre ro – eller har jeg haft for travlt?

♥ Husker jeg at trække vejret og nyde livet?

♥ Hvor er jeg henne i min cyklus, og kan jeg hjælpe den på nogen måde?

♥ Fungerer min fordøjelse som den skal, og er min mave glad?

 

I dette tilfælde kunne jeg finde følgende årsager:

Jeg har spist lidt for meget sukker om aftenen, og det er min hud virkelig ikke glad for.

Jeg er i sidste halvdel af min cyklus, og får jeg uren hud tyder det på, at jeg mangler progesteron. Derfor tager jeg 2 kapsler Vitex Agnus Castus hver morgen for at hjælpe min krop på vej.

Og sidst, men ikke mindst, har jeg haft travlt, og trænger virkelig bare til at ligge på sofaen og hygge om mig selv… uden nogle planer.

Som du kan se, kigger jeg både på mad, stressniveau, livsstil, selvomsorg og hudpleje. Men det kan også være følelser, som tricker din krop – fx. hvis du ikke har fået sagt fra, eller er i en psykisk udfordrende periode.

Jeg håber at du kunne bruge det, og at det kan hjælpe dig til at finde frem til dine egne årsager.

Kæmper du med uren hud, akne, IBS, forstoppelse, celleforandringer, endometriose eller noget helt andet? Så er du velkommen til at booke en konsultation HER.

Husk – det er aldrig for sent at få hjælp ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.