Kærlighed… Er der noget større? Ikke hvis du spørger mig. På søndag (d. 4/11) har min kæreste og jeg 4-års dag. I den anledning vil jeg dele vores kærlighedshistorie – der startede på lidt utraditionel vis 😉

Kæresteweekend! I weekenden har jeg været sammen med min kæreste i 4 år – og vi har boet sammen næsten lige så længe. Dét fortæller jeg mere om i afsnit 2 af føljetonen “KÆRLIGHED”.

I weekenden skal vi derfor på Skodsborg for at fejre hinanden, og at vi har holdt sammen i en Tinder-tid ♡ Hunden skal passes hos min svigermor, så vi kan nyde hinanden i fred og ro. Spa, havudsigt, lækker mad – jeg GLÆDER mig!

Se også: 
CONSCIOUS CREATOR – Skab det liv, du drømmer om! [Online workshop] >>>

 

På tur i Dyrehaven med vores dejlige hund Coco ♡
Sådan fandt vi hinanden…

Vi mødte hinanden på RET utraditionel vis. Eller er den traditionel? Det må du bedømme, når du har læst historien 😉 I sommeren 2013 sad jeg på mit daværende arbejde og kiggede i magasinet WOMAN, som jeg arbejdede freelance på dengang, hvor jeg skrev om sundhed og skønhed.

Bagerst i bladet var der det faste indlæg “Månedens Singlemand”, som WOMAN’s læsere kunne skrive til. Dér var Tobey. Jeg var – indrømmet – ret overfladisk og lavede den klassiske tjekliste:

Højde: 194 cm. TJEK. Tatoveringer: TJEK. TV- og filmfotograf: TJEK.

Og så skrev jeg en mail til ham.

Det havde jeg ALDRIG prøvet før, og jeg regnede slet ikke med, at han ville svare.

Jeg var egentlig ikke på udkig efter en kæreste, da jeg var gået fra min daværende kæreste kort tid forinden, og var rimelig heartbroken. Desuden så jeg et par andre fyre, og jeg havde et skønt singleliv.

Dog var jeg inde i mig selv klar til at date en NY type fyr. Jeg var FÆRDIG med badboys og mænd, der ikke kunne finde ud at skrive tilbage eller booke en aftale. Jeg ville heller ikke date fyre, der halsede efter mig – men én midt i mellem. Der var rolig, hvilede i sig selv, og som godt kunne sætte ord på følelser. Umuligt? Måske. Men jeg ville ikke gå på kompromis mere.

Læs også indlægget: Dine mænd afspejler din sundhed

Vi aftalte at gå på date efter at have skrevet et par mails sammen. Han inviterede mig på en gåtur og en let frokost… Og jeg gik mildt sagt i panik: EN LET FROKOST? Hvad ER det? Skal jeg spise hjemmefra? Er det kaffe og kage? Hvad er det?! 😂 (Det er han blevet drillet med lige siden 😉)

På Cuba i 2016
Vores første date…

Vi tog på en vaskeægte blind date, hvor vi tog ud på Refshaleøen og gik tur. Det var en hyggelig date, og han var rigtig sød, men jeg synes altid det er svært at fornemme noget på første date.

En uge efter mødtes vi igen på en café, og dér begyndte jeg at blive interesseret. Det var et stormfuldt regnvejr, og der i mørket på caféen sad vi og havde nogle rigtig dybe og gode snakke. Han virkede faktisk ikke interesseret i andet end venskab – og det kunne jeg slet ikke forlige mig med. Hvorfor var han ikke interesseret?!

Bagefter tog vi begge ud at rejse hver for sig med vores venner, så jeg hørte ikke fra ham i næsten 2 uger. Der begyndte jeg for alvor at tænke, at jeg nok ikke var noget for ham…

[Fortsættelsen følger i næste afsnit af KÆRLIGHED – abonnér på bloggen, hvis du vil vide, hvornår næste afsnit kommer ♡ Det gør du i højre side ➡]


 

1 Comment on [Del 1] KÆRLIGHED: Sådan mødte vi hinanden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.