Velkommen til Torsdags-interview! En interviewrække med skønne, kloge, seje og inspirerende kvinder, der hver uge giver dig mulighed for at komme lidt tættere på dem, og det de har at byde på.

I denne uge får du lov til at møde Camilla Tromborg, der er holistisk & bæredygtig blogger. Hun inspirerer sine læsere via sin blog og Instagram, hvor hun giver tips til en bæredygtig hverdag, deler sine tanker om selvudvikling, og indvier os i hendes nyeste “obsession”.

Jeg mødte Camilla for første gang for et par år siden, og siden da har hun været med på et par af mine workshops, og så følger vi selvfølgelig hinanden på SoMe.

Følger du ikke allerede Camilla? Så find hendes Instagram her, og hendes livsstilsblog her.

INTERVIEW 🧡

Camilla, til dem der ikke kender dig endnu – hvad laver du til daglig?

Camilla: Jeg studerer på sidste år af kandidatuddannelsen Intercultural Marketing, men har derudover også en enorm interesse for alt hvad der har med sundhed, glæde og selvudvikling at gøre. Derfor har jeg også min blog camillatromborg.dk og min Instagram hvor jeg deler ud af min passion for disse emner. Derudover har jeg et deltidsarbejde i en helsekost butik og så er jeg Personlig Assistent for yogalærer og livsstilsblogger Cathrine Yoga, begge jobs er jeg vilde med, fordi de passer perfekt til mine interesser om sundhed og holisme. 

Du inspirerer jo både på Instagram, og blogger om holisme og bæredygtighed. Hvad fik dig til at starte din blog?

Camilla: Jeg har altid elsket at skrive, og i takt med at jeg fandt flere og flere ting jeg brændte for – sundhed, bæredygtighed, selvudvikling – jo mere følte jeg mig kaldet til at måtte dele disse ting med andre. Jeg synes det er fantastisk at dele, og jeg elsker også selv at følge med hos andre som har noget på hjerte.

Hvad er dit bedste råd til andre kvinder, der gerne vil i gang med at inspirere på SoMe?

Camilla: Bare kom i gang! Bare start med at dele ud af noget som DU er passioneret omkring, for det kan folk virkelig mærke. Så hvis man allerede sidder med tanken om, at man gerne vil inspirere på de sociale medier, så har man nok allerede noget på hjerte som man er passioneret omkring og gerne vil ud med.

Hvis man skal se på business siden, så vil jeg også anbefale at finde en ’niché’, det behøves ikke være helt indsnævret til kun én ting, men et emne af felter som har en rød tråd. For mig er det for eksempel sundhed, holisme og bæredygtighed, som jeg også mener går hånd i hånd. Og selvom jeg har mange andre interesser, for eksempel markedsføring, kommunikation, engelsk børnelitteratur og så meget mere, så er det ikke det jeg har fokus på på mine sociale medier.

Og gode billeder er også noget man kommer utrolig langt med. Et godt kamera, og godt dagslys er alfa og omega for gode billeder. Man kan virkelig komme meget længere ud med sine budskaber, hvis der er et tilhørende godt billede. For mennesker er visuelle, og hvis folk sidder og scroller igennem deres feed, så skal det være noget der fanger deres øje og får dem til at stoppe op og give dem lysten til at læse teksten til billedet.

Vi er for kort tid siden hoppet ind i det nye år. Hvad er din intentioner for år 2019?

Camilla: Mine intentioner er at inspirere flere mennesker gennem mine sociale medier, at læse mere og se mindre tv, at bruge mere tid med de mennesker jeg holder af, at være mere kreativ (tegne/male/tage billeder), at bruge mere tid i naturen og bare at være.

Hvad er det, du ønsker at bidrage med her i verden via din blog og sociale medier?

Camilla: Jeg vil gerne inspirere mennesker til at leve deres bedste liv, og blive den bedste version af dem selv. Der er selvfølgelig mange udgaver af dette, og for alle betyder det ikke nødvendigvis at gå op i sundhed, helse og yoga. Men jeg håber at jeg kan inspirere folk til at følge deres passioner, og lære at være mere kærlige ved dem selv. Jeg har selv fundet ud af hvor meget ens tanker har af betydning for ens liv, og jeg vil gerne vise andre hvor meget bedre ens liv kan blive hvis man vælger at se på de gode ting i livet, i stedet for det der er galt, eller det man mangler.

Derudover har jeg selvfølgelig også et kæmpe ønske om at inspirere andre til at ændre deres små hverdagsvaner til nogle mere bæredygtige nogle, så vi alle kan passe bedre på vores Planet. 

Hvad er den største udfordring du pt. står overfor personligt eller business-wise?

Camilla: At stå ved mig selv. For selvom jeg er blevet meget bedre til dette igennem de sidste mange år, så er jeg stadig nervøs og tænker tit over hvad andre nu tænker om mig. Jeg er enormt god til at overtænke – og kommer hurtigt til at overbevise mig selv om at ”ej, det kan du ikke skrive eller dele, for så tænker din familie, gamle venner eller andre at du er blevet helt tosset”. Men jeg øver mig på det, og selvom nogle familie og venner synes jeg er lidt af en helse-bæredygtigheds-freak, så er jeg heldigvis blevet bedre til at være ’ligeglad’ med det. For det er det jeg er passioneret omkring, og det er det der gør mig glad – så det er det jeg vil gøre. Men det er bestemt den største udfordring jeg stadig arbejder med. 

Jeg ved, at du elsker naturlig skønhed, og også laver dine egne produkter. Hvilken er din ultimative favorit?

Camilla: All-time-favoritten må være min hjemmelavede ’body butter’. Den er super nem at lave, og består kun af 3 ingredienser og så er jeg bare elle vild med konsistensen. Den er så lækker at smøre sig ind i efter et dejligt bad.

Hvad er det vigtigste du har lært om holistisk sundhed?

Camilla: At vores indre har en meget større betydning end man lige går og tror. At være glad og bare at nyde livet, kan være tusinde gange mere gavnligt for din sundhed, end 30 grønne smoothies og et trist og negativt mindset. Og balance. Alt i livet handler om balance.

Hvis du kunne kigge i en spåkugle, hvor er du så om 5 år?

Camilla: Om 5 år lever jeg af at inspirere tusindevis af kvinder verden over ved hjælp af coaching og mine bøger om holistisk sundhed. Og, på daværende tidspunkt har jeg måske også mit første barn med min dejlige kæreste i vores nye skønne hjem. Vigtigst af alt, er jeg glad, helt ind i hjertet, og er omringet af de mest fantastiske venner og familie.

Glæd dig også til næste uge, hvor Cecilie Blaksted fra Simplyfit og forfatter til “Naturlig Beauty” gæster bloggen. Udkommer 7. februar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.