Velkommen til Torsdags-interview! En interviewrække med skønne, kloge, seje og inspirerende kvinder, der hver uge giver dig mulighed for at komme lidt tættere på dem, og det de har at byde på.

I dag får du lov til at møde Ellie Bruun, der både er yogalærer, numerolog, spirituel mentor og arbejder med graviditet og moderskab. Ellie og jeg har både været kollegaer, fuldt hinanden på sidelinien i mange år (tror jeg var til Ellies yogatime for første gang for ca. 10 år siden!), og så var det Ellie jeg rakte ud til, da jeg ønskede at skifte navn for nogle år tilbage.

Sidenhen har hun også hjulpet mine veninder og min kæreste med navneskifte, og senest har jeg gæsteundervist på Ellie’s Venusforløb, der samler meget af det, Ellie er så vanvittigt dygtig til 🧡

Ellies spidskompetence er at samle krop, sind og sjæl i din udvikling som kvinde, og hun er utroligt nærværende, kærlig og nede på jorden både i hendes sessioner og hendes undervisning. 

Følger du ikke allerede Ellie Bruun? Så find hende på Facebook her, på Instagram her, og kontakt hende på mail via hello@elliebruun.com. Hendes website er under ombygning, men kommer snart.


INTERVIEW 🧡

1. Ellie, du er jo en kvinde med mange facetter, talenter og uddannelser bag dig. Kan du fortælle lidt om, hvad du laver i din virksomhed?

Ellie: Ja – jeg arbejder ret bredt. Jeg underviser i yoga og dans, for voksne og gravide, og har en særlig passion for graviditet/fødsler og moderskab. Kvindekroppen er mindblowing for mig, og en stor del af mit arbejde består i at guide kvinder tættere på sig selv, både fysisk og spirituelt. Herudover arbejder jeg som numerolog, og er uddannet i den klassiske numerologi.

2. Jeg ser en større og større interesse for numerologien. Mærker du det også? Hvad er det numerologien kan, som man ikke finder andre steder?

Ellie: Ja, der er stigende interesse for numerologien. Det bliver mere og mere almindeligt at folk dykker ned i numerologien og får deres navne checket, og lærer om deres grundenergier. Numerologien er i mine øjne et kraftfuldt redskab til at lære sig selv bedre at kende. Med visheden om vores essens og livsformål, kan vi i højere grad navigere i det her liv, og finde forståelse for de lektier vi tiltrækker. Herudover er det med numerologien muligt at justere navnene og dermed få et navn der støtter ens livsformål fremfor at modarbejde det.

3. Hvad er dit bedste råd til folk, der vil skifte navn?

Ellie: Gør det! Mange er helt vildt frygtstyrede omkring det. Hvis du igen og igen sidder og læser om navnevibrationer og er i dyb WOW hver gang, så er der ingen vej udenom. Find den numerolog der tiltrækker dig, og få en session. Og husk, at der er intet, der er skrevet i sten. Hvis du ikke føler dig tilrette i de nye navne, kan du jo altid ændre det tilbage eller til noget helt tredje. Det er på tide at vi læner os ind at vi fleksible væsener. At intet er statisk. Heller ikke et navneskifte 🙂

4. Hos dig finder man både yoga, meditation, spiritualitet, støtte i moderskabet og numerologi. Hvad er det, du gerne vil give videre til andre?

Ellie: Det er jo i høj grad kvinder der kommer til mig. Og kernen i mit arbejde er rigtig meget at guide kvinder til at stråle mere, leve mere, danse mere, lytte mere indad, og skabe et kærligt forhold til deres krop. Mit eget arbejde med ovenstående er så stærk og vidunderlig en proces, som jeg i takt med min egen udvikling deler ud af.

5. Vi hopper jo snart ind i det nye år. Kan du give et os sneak-peak på energien for år 2019?

Ellie: Det bliver et KÆMPE energi-skifte! Vi går allesammen fra et 2’er-år, hvor vi har kigget indad, reflekteret og ryddet op. Vi har gået lidt stille med dørene, og plantet lidt frø og gjort plads til nyt. I 2019 fyrer vi alle raketterne af. Der er skruet op for resultater og ambitioner og kreativitet. Der er rig mulighed for at få handlet på idéer og visioner der har ligget og puttet sig under dynen. Er man født i et 3’er eller 6’er-år – Fx. 1983 (1+9+8+3= 21, 2+1= 3), står du desuden nu i afslutningen af en 6-årig cyklus, og skal nu ind i en 3-årig cyklus. Dette betyder nye begyndelser , handlekraft og og nye elementer du ønsker at implementere i din tilværelse og dygtiggøre dig i.

6. Hvilket godt råd ville du give til dig selv som 20-årig?

Ellie: Pas på din krop og vær god ved dine tænder. Jeg ville have fortalt mig selv om kostens betydning for psyken.Og så ville jeg fortælle mig selv at det at være unik og anderledes, er helt igennem awesome, og ikke noget der skal gemmes væk.

7. En absolut yndlingsdag for dig – hvordan ser den ud?

Ellie: Som mor til 2 mindre børn, er jeg ved at lære at sætte pris på små ting, og er meget bevidst om min egen energi i det. Jeg kunne sagtens skrive her, at min yndlingsdag starter kl. 08:30 med en morgendrik med citron og probiotika efterfulgt af  tid og ro til en kærlig yogapraksis. Men det er bare ikke realiteten, medmindre jeg vil stå op kl. 04:30, hvilket ikke er støttende for mig i en tid, hvor sammenhængende søvn stadig er et yeeeeeees – jeg fik 7 timer i streg… 🙂 Så – en yndlingsdag i hverdagsland kunne være: Vågne stille og roligt med pigerne og lave pandekager. Vi hører (min) musik og pigerne leger/tegner efter morgenmaden. Måske laver vi børneyoga eller læser sammen, og bagefter tager jeg et bad (alene!) imens de leger.Jeg sætter pris på tid og ro på en hverdagsmorgen og får afleveret børn i ro. På vej hjem, taler jeg ofte med en veninde i tlf. eller lytter til lydbog/podcast. Herefter er jeg fysisk  – gerne i form af yoga/åndedræt og dans, og arbejder hjemmefra, eller på en nærende cafe. De dage er helt særlige og nydelsesfulde for mig. De dage henter jeg mine piger i mega overskud, og eftermiddagen vil ofte gå med udeleg efterfulgt af indehygge, mad og putning. Har jeg overskud, holder jeg meget af at arbejde på egne projekter om aftenen, eller bare flade ud på en sofa. Sådan en dag er for mig helt perfekt <3

8. Tror du på et liv efter døden?

Ellie: Ja da!

9. Hvis du kunne kigge i en spåkugle, hvor er du så om 5 år?

Ellie: Pyha – det kan jeg faktisk mærke er lidt sårbart for mig at dele, da der ligger en helt masse vækst den kommende tid, og jeg faktisk ikke aner, hvor jeg bliver ført hen… Så jeg vil skyde på at jeg om 5 år er præcis hvor jeg skal være. Det er ikke sikkert det er i DK…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.