Velkommen til Torsdags-interview! En interviewrække med skønne, kloge, seje og inspirerende kvinder, der hver uge giver dig mulighed for at komme lidt tættere på dem, og det de har at byde på.

I denne uge får du lov til at møde Josefa Pedersen, der arbejder med sensualitet, kvindelighed og spiritualitet.

Jeg kender Josefa fra Instagram, hvor hun deler rundhåndet ud af sin viden og sin egen rejse på hendes profil, og fordi hun var med på min Butterfly Business-workshop i sommers sammen med en masse andre dejlige kvinder, der gerne ville gå selvstændig. Og dét har hun i den grad gjort!

Josefa forener den urgamle kvindevisdom med den moderne tidsalder, og står i front af den nye generations unge kvinder, der gør op med nutidens kvindeidealer, og sætter deres egen dagsorden.

Følger du ikke allerede Josefa? Så kan du finde hendes Instagram her og hendes Facebookside her.

INTERVIEW ❤️

Josefa, til dem af vores læsere, der ikke har stiftet bekendskab med dig endnu – hvad er det, du laver i din forretning?

Josefa: Jeg hjælper hovedsageligt kvinder med at komme hjem i deres sandhed og feminine natur. Jeg underviser sensualitet, kvindelighed og at komme hjem i sin sjæl udfra et spirituelt perspektiv. Jeg holder danseevents som Sexy Fredags Jamming, kvindecirkler som ”Forløs din vild kvinde” og ”Magicshop”. Jeg skaber space med jordforbindelse, bevægelse og dans, flytter energi rundt og slipper blokeringer ved at mærke dyb forbundethed til Moder Jord, os selv og hinanden. Jeg skaber bevidsthed omkring at sætte vores fulde udtryk FRI ved at gå i dybden med skam, skyld, indkodede betingelser fra vores barndom, og hvordan vi kan ændre vores liv til mere nydelse og mere frihed ved kun at skrælle lag AF, og ikke sætte nye lag på.

Vi er jo lige trådt ind i år 2019. Hvad byder det nye år på i din virksomhed?

Josefa: Det betyder en kæmpe ekspansion for min virksomhed! Det betyder, at jeg er begyndt at holde større events og undervise, fordi 2019 for mig handler om at træde ind i min storhed og i endnu dybere tro på mine visioner. 2019 handler for min virksomhed og jeg om, at sprede al den kærlighed jeg inderligt ønsker at give til Moder Jords folk, så det betyder at jeg MÅ stole på mig selv, når jeg mærker LYSTEN og GUIDENING om at sætte et nyt projekt i verden.

Hvad er dit bedste råd til andre kvinder, der gerne vil springe ud som selvstændige?

Josefa: Tag det første skridt – men tag det kun når det bliver taget fra et sted af kærlighed og ikke frygt eller modstand. Hvis du mærker frygt, modstand eller at du har lyst til at skubbe hårdt til det – så flyt energien med noget indre-elskning, så du tager dit skridt udfra high vibe. At presse noget igennem, er som at trykke en bums der ikke er klar – smertefuldt og unødvendigt!

Hvis man følger dig på de sociale medier, så deler du ret meget omkring brugen af yoniæg. Hvad er det præcis yoniægget kan gøre for os kvinder?

Josefa: ÅH, jeg eeeeelsker yoniæg! Yoniæg er det her fantastiske gudindeværktøj skabt i Kina for 5000 år siden. Det er et krystalæg, som man indsætter i sin skede og gør til en del af en daglig praksis. De healer rod- og harachakra-blokeringer, seksuelle mikro- og makrotraumer, vækker nerveenderne og vores orgasmiske potentiale, træner bækkenbundsmusklerne, og rydder op i alle de gange du havde sex for hårdt, for hurtigt, fordi du følte du skyldte partneren noget, tidligere elskovspartnere osv.
De healer os fysisk, emotionelt, spirituelt og mentalt HVIS vi bruger dem med den højeste selvkærlighed og intuitivt. Eksempelvis gør det ingen gavn, hvis du bruger dem ubevidst, og det blot bliver ”endnu en genstand eller pik” presset op. Så udsætter du dig selv for flere mikrotraumer for din yoni. Og det ønsker vi jo ikke!

Hvad vil du gerne bidrage med til verden?

Josefa: Jeg vil gerne bidrage med mere sandhed, mere bevidsthed og mere opmærksomhed. Jeg vil show’e up, så alle dem som ser mig bliver mindet om hvor meget power, skaberkraft og livsjuice de selv besidder for at skabe det nydelsefulde og lette liv de fortjener!

Spiritualitet og kvindevisdom er en stor del af dit liv og din forretning. Hvordan ser din egen spirituelle praksis ud?

Josefa: Uha, den er lang!

Når jeg vågner om morgenen har jeg et par forskellige ”aligment-værktøjer”, som jeg anvender. Hvis jeg ikke er særlig sulten, så ser den sådan her ud:

Jeg læser mit script (Peta Kelly manifestationsmodel – læs ”Earth is Hiring”) og renser min energi med paulo santo, salvie eller tænder røgelse. Jeg skaber et lille space på gulvet, og lave få intuitive bevægelser og trykker vejret DYBT. Jeg beder og kalder den energi/gudinde/ ascendant master/konkrete ting, som kommer op for mig i nuet – eksempelvis: ”Jeg kalder ro ind, jeg kalder min sjæl ind, jeg kalder penge ind, jeg kalder Jesus ind” osv.

Hvis jeg føler en ekstremt tung energi i mit system, så tager jeg min store bog frem og skriver det hele ud, hvad jeg føler og hvor det kommer fra, eller hvad det minder mig om fra min barndom. Nogle dage hiver jeg min månejournal frem, tjekker hvad tegn månen står i, og så laver jeg de øvelser som står i bogen, som matcher til den fase måne- og soltegnet står i. Andre dage smører jeg nogle af mine chakraer med min Mary Magdalene-olie, trækker kort, og andre dage laver jeg cermonial medicine cacao, og holder en lille cacao cermoni med mig selv. 

For tiden laver jeg også en masse shamanistiske meditationer, som tager omkring en time hver dag inden jeg går i seng.

Hvad er den største udfordring personligt eller business-wise, du står overfor lige nu?

Josefa: Business-wise er det at min hjemmeside er gået i stykker, og jeg har prøvet alt for at fikse den! Personligt er det, at jeg ikke at bliver for overstimuleret af alle de idéer og al den ildenergi, som er i live i mig.

Hvis du kunne skræddersy en absolut yndlingsdag, hvordan ser den så ud?

Josefa: Argh, den er svær! Jeg har mange ynglingsdage!
Jeg elsker dage, hvor det er nymåne og fuldmåne, fordi jeg enten tager til ceremonier eller mødes med mine veninder og holder månecermonier med medcinine cacao fra Peru. Et must for en yngslingsdag, det er at jeg ikke skal noget indtil kl. 13, så jeg har god tid til min spirituelle praksis, morgenmad, og til at rykke lidt kærlighedsenergi rundt i min virksomhed. Når jeg har gjort det, så føler jeg mig fri, rodfæstet og opløftet.

Og så lige lidt fremtidssnak…. Hvis du kunne kigge i en spåkugle, hvor er du så om 5 år?

Josefa: Uha! Om 5 år holder jeg foredrag, hvor jeg skaber space til at empower og opløfte mænd og kvinder ind i deres sandhed og højeste potentiale! Derudover holder jeg også Vølve kvinderetreats med min elskede veninde og business in pleasure-partner Stephanie over hele verden, til det mest witchy places som Glastenbury eksempelvis!

Glæd dig også til næste uge, hvor yogalærer Line Rømer gæster bloggen. Interviewet udkommer torsdag d. 24. januar, og du kan altid tilmelde dig bloggen ude i højre side, så du får besked med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.