Velkommen til Torsdags-interview! En interviewrække med skønne, kloge, seje og inspirerende kvinder, der hver uge giver dig mulighed for at komme lidt tættere på dem, og det de har at byde på.

I dag kan du møde Mathilde Prins, der er uddannet makeupartist, stylist og står bag brandet Myrainbowtee og som har den nok mest farverige Instagramprofil overhovedet: Myrainbowfeeling.

Jeg (Carolina) kender Mathilde fra gamle dage, hvor vi mødtes på makeupskole for 10-11 år siden. Jeg var 19 år og lige flyttet til København, og derfor var det super rart at møde Mathilde, der var helt nede på jorden og skide sjov. Da vi stoppede på makeupskole forsvandt vi hver især ind i vores nye projekter, men her for et par år siden mødtes vi igen – og har ses jævnligt lige siden.

Vi er begge blevet selvstændige med vores passionsbaserede forretninger, og vi nyder at vende stort og småt med hinanden om det at have egen virksomhed til vores morgenmads-hygge-møder, hvor der bliver drukket en masse kaffe og lagt orakelkort.

Følger du ikke allerede Mathilde? Så find hendes webshop her, hendes Instagram her og hendes podcast her

Jeg giver hermed ordet til Mathilde, der giver et indblik i livet som selvstændig med hjertet og passionen forrest – til inspiration for os alle.

Mathilde, du gik selvstændig for bare 8 måneder siden med Myrainbowtee – hvordan har den tid været?

Mathilde: Ja, det er sindsygt vildt at tænke på, at det kun er 8 mdr siden. Det føles på den ene side som om det aldrig har været anderledes, og på den anden side føles det om det var i går jeg tog springet.

Tiden har mest af at været en stor frigørelse. Det føles simpelthen så fantastisk! Når det er sagt, har det også været en turbulent tid med mange nye rutiner, tilvænninger og ikke mindst en helt anden økonomi.

 

Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud for dig?

Mathilde: En typisk dag findes nok ikke rigtig, men de dage jeg har flest af som ligner hinanden starter typisk med at jeg sætter mig ved computeren mellem 8 og 9, og så mødes mig og min partner Alice kl 10-ish… Vi er aaaaaltid forsinket 😉 Creative minds you know. Haha! Dagen går så med at planlægge frem og følge op, vi har ofte shoots så vi kan få nye produkter eller inspiration på shoppen og insta, vi arbejder på vores SoMe-kanaler, udformer nye prints, bobler nye idéer, sender ordrer, planlægger Youtube, svarer på mails fra kunder og leverandører, planlægger POP UP butikker… Aaaaaalt muligt! En helt typisk dag findes vist ikke rigtig, og det er SKØNT, da jeg hurtigt bliver rastløs i faste rammer 😉

 

Hvad vil du gerne bidrage med til verden?

Mathilde: Mit allerstørste ønske er, at være med til at inspirere og motivere andre til at turde at være det allersværeste i verden… Nemlig sig selv! 😉 At turde gå i det tøj der får dit hjerte til at danse og turde følge dine drømme, og vælge det liv der gør dig allermest lykkelig. Også selvom dine valg ikke altid ligger sig op ad ”normen”.

 

De fleste skandinavere er vilde med sort, men du elsker farver! Hvad er det farver kan?

Farver er det vildeste happy drug! Farver påvirker dit humør instant, og farver får dig til at stråle. Jeg ser mig selv som et hvidt lærred jeg maler på ny hver dag lige i de farver jeg føler for.

 

Hvad er den største udfordring, du står overfor lige nu?

Lige nu er vores største udfordring, at vi ikke har en permanent butik med et kreativt kontor og lager. Brandet vokser hele tiden, og i takt med det får vi også et større og større lager som pt. stadig har lokation i min lille to værelses lejlighed, så jeg håber virkelig vi finder en fint lokale i starten af det nye år.

 

Hvilket råd vil du give dig selv som 20-årig?

Altid at spørge mig selv ”Hvad er det værste der kan ske?!” Og så bare GØRE det. LIVET er nu! Mærk efter i alt du gør og turde handle ud fra følelsen.

 

Tror du på liv efter døden?

Mathilde: Det har jeg faktisk tit tænkt over om jeg egentlig gør, og jeg er nået frem til at det gør jeg nok ikke. Jeg tror det er derfor jeg går så meget op i at få det allerbedste ud af mit liv, at være det bedste menneske jeg kan være og fokusere på det positive i livet, så den dag jeg lukker mine øjne for good, så ved jeg, at jeg ikke ville kunne have presset en sjat mere ud af citronen 😉

 

Hvor er du om 5 år fra nu?

Mathilde: Så har vi en succesfuld butik kørende i København, og en masse forhandlere rundt omkring i Danmark og i udlandet. Vi drømmer blandt andet om at finde forhandlere i Berlin, London, Paris og Japan – Måske også Sydkorea ?

Om 5 år har vi også fået skabt en masse givende workshops, talks, måske startet på en bog (??) og forhåbentlig er vi stadig i rivende udvikling, glade og gør en forskel for en masse dejlige mennesker.

 

Og lige på falderebet… Du er jo ‘gammel’ makeupartist – hvilket beautyprodukt KAN vi ikke leve uden?

Hmmmm……. Det er meget individuelt tror jeg. Men jeg kan ikke leve uden min HYPNOSE mascara fra Lancome som jeg har brugt siden jeg var 15. Haha!

Læs også med i næste uge, hvor fotograf, håndanalytiker og personlig rådgiver Katrine Heller gæster bloggen. Jeg har både fået analyseret hænder og taget billeder hos Katrine, som er en dame med mange talenter. Glæd jer!

1 Comment on Interview: Mathilde Prins

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.