Jeg har selv svært ved at tro det, men ikke desto mindre føles det rigtigt. Pr. 7/2-2019 lukker jeg min onlineklinik, der omfatter mine personlige konsultationer.

Det har været længe undervejs – sådan lidt on and off. Jeg har kunne mærke en følelse af at ville noget mere, dele noget mere, hjælpe flere.

I de år jeg har haft mine personlige konsultationer har jeg STORNYDT det. Jeg husker hver og én af de kvinder og mænd, jeg har haft i personligt forløb, og hvilke mennesker! Jeg er SÅ taknemmelig for, at de har lagt deres “liv” i mine hænder.

Når vi er gået i dybden med deres symptomer, har det strukket sig laaangt udover bare det fysiske. Når man arbejder holistisk som jeg, så inddrages HELE kroppen, livsstilen, følelsesliv, fortid, fremtid, passion, kærlighedsliv…

Derfor er jeg kommet langt ind under huden på de mennesker jeg har mødt i min praksis, og de er kommet det hos mig. Jeg husker hver person, hvert navn, hvad de laver, hvad de drømmer om.

Men Carolina… Kan du ikke lide de personlige konsultationer mere?
Blomster og et kort fra to dejlige klienter, der bor i mit hjerte. Tak for jer!
Blomster og et kort fra to dejlige klienter, der bor dybt i mit hjerte. Tusind tak for jer!

JO, jeg ELSKER de personlige konsultationer. Derfor giver jeg dig også den SIDSTE mulighed for at arbejde personligt med dine symptomer hos mig. Jeg lukker for tilmelding torsdag d. 7. februar kl. 23:59 – men din tid kan sagtens ligge senere på måneden. Du finder den tid i kalenderen, der passer dig.

Find din tid til en personlige sundhedskonsultation hos Carolina Ellie [sidste chance]. Kend årsagen til dine symptomer, få lagt koststrategi, vejledning i vitaminer/mineraler, livsstilændringer, hudpleje mm. BOOK DIN TID HER >>>>

Jeg fortsætter naturligvis med forløbet med de klienter, der er i gang hos mig nu, og hvis du snupper den sidste chance for at arbejde personligt med mig.

Derfor bliver det en glidende overgang, mens jeg stille og roligt gør plads til det nye.

Nogle gange skal der gøres plads til noget nyt, og det kan jeg mærke at tiden er ved at være moden til. Så fra d. 7/2-2019 – der lukker min onlineklinik for personlige konsultationer.

Hvad skal du så lave?

Det vil tiden vise 🙂 Jeg stoler på min mavefornemmelse og intuition 100%, og det den indtil videre har sagt er, at jeg skulle gøre plads til noget nyt. Så det gør jeg 😉 Jeg har lidt idéer der summer, og som lige skal lande i hjertet – og derfra ved jeg, hvad jeg vil gå videre med.

Så indtil videre må du udholde spændingen lidt endnu, og så vil jeg byde de (sidste!) klienter velkomne, som liiige skal nå at have en personlig konsultation med. Jeg glæder mig SÅ til at møde jer ❤️


PS. Det er kun mine personlige konsultationer, der udgår. Mine spirituelle mentorsessioner bliver stadig ved med at være der 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.