De bedste julegaver er dem, der kan mærkes på krop og sjæl. Gør noget godt for dig selv, og ønsk dig en personlig konsultation, mentorsession eller workshop med Carolina ❤️

Julen er noget helt særligt, og jeg elsker den varme og kærlighed som spredes i december. Selv elsker jeg at modtage oplevelsesgaver, som udvikler mig og giver noget ekstra til krop og hjerte. Måske, du har det på samme måde?

Derfor tilbyder jeg mine sessioner og workshops som gaver, så du kan glæde dig til at blive klogere på dig selv, og få dybdegående sparring.

Ønsker du dig en konsultation, mentorsession eller yogaworkshop? ❤️

 

Personlig konsultation (2 timer) ❤️

Vil du gå dybere i din krops symptomer? Har du flere forskellige slags? Så ønsk en personlig konsultation, hvor du kommer i dybden med dine problemer. Her vil du gennem en 2 timers 1:1-session med Carolina, blive guidet i præcis din krop, og hvad den prøver at fortælle dig. Du vil få skræddersyet en simpel ernæringsstrategi, de korrekte kosttilskud til dig og din krop, og lære livsstilsændringer, der vil løse dine symptomer – én gang for alle.

Løs din akne, rosacea, eksem, fordøjelsesproblemer, hormonelle ubalancer eller noget helt andet? 

Her arbejder vi med rodårsagen til dine symptomer, og laver en personlig plan til dig med ernæring, kosttilskud, urter og livsstilsændringer.

Vær klar på dyb transformation.  

Hvordan?

Køb konsultationen til dig selv eller én du har kær på knappen herunder. Bagefter får du tilsendt en PDF med dit gavekort og al info – ligesom en koncertbillet. Print PDF’en ud og ram den evt. ind. Din gavemodtager vil blive SÅ glad. 

Køb dit gavekort her >>>

 

Mentorsession ❤️

Selvudviklende mentorsession med Carolina. Skal vi tale om job, karriere, passion, kærlighed? I 1 times 1:1-session med Carolina bliver du løftet opover dit ståsted og får overblikket tilbage. Få stillet spørgsmål, der gør der skarpere på din situation, og læg en plan for, hvad dit næste skridt skal være.

Her er der plads til det hele. Carolina har en stærk intuition, og medfødte gaver indenfor fornemmelse af timing – hvornår ting skal ske. 

Vær klar på en anderledes, kærlig og nærværende oplevelse.

Hvordan?

Køb mentorsessionen til dig selv eller én du har kær på knappen herunder. Bagefter får du tilsendt en PDF med dit gavekort og al info – ligesom en koncertbillet. Print PDF’en ud og ram den evt. ind. Din gavemodtager vil blive SÅ glad. 

Køb dit gavekort her >>>

 

WORKSHOP:  Nytårs Yogaevent! [Live i København] ❤️

Nytårs Yogaevent søndag d. 30. december kl. 14-16.

Forkæl dig selv eller én du har kær med varmegivende yoga, forløsende stræk, meditation, og intentionssetting.

Der er måtter, blokke og tæpper i lokalet, så bare kom som du er. Medbring gerne en ekstra bluse, en flaske vand, og et par sokker – så bliver det ekstra dejligt. 

Eventet bliver afholdt hos SALIG: Masnedøgade 20, 2. sal, 2100 København.

Hvordan?

Køb mentorsessionen til dig selv eller én du har kær på knappen herunder. Bagefter får du tilsendt en PDF med dit gavekort og al info – ligesom en koncertbillet. Print PDF’en ud og ram den evt. ind. Din gavemodtager vil blive SÅ glad. 

Køb din billet her >>>