Kære dig ♡

Jeg har valgt at oprette en ny kategori her på bloggen, der bare hedder ‘Carolina’. Jeg er stor tilhænger af, at vi går med vores mavefornemmelse, og det efterlever jeg også selv. Nu sagde min mavefornemmelse, at jeg havde brug for at personliggøre min blog endnu mere.

Derfor får du nu denne kategori, hvor jeg vil dele mere af min hverdag, mine tanker og hvad jeg er inspireret af for tiden. Jeg håber, at du vil tage godt i mod det ♡

Lige for tiden stornyder jeg sneen, der ligger over det hele i indre København, hvor jeg bor. Min lille hundehvalp Coco elsker bare at tumle rundt i snelandskabet og kan nææææsten ikke styre sig, hvis hun ikke kommer ud i det flere gange om dagen. Det betyder også utroligt meget for mit humør og energiniveau, at verden er blevet lidt lysere, og jeg suger bare solen til mig, når jeg er ude. Ahhh…!

Coco i sneen ♡

I dag har jeg arbejdsdag med min gode veninde Zoe. Jeg har bl.a. sendt mails til nogle af mine klienter. Jeg ELSKER nemlig at høre, hvordan det går, hvilke udfordringer de (måske) står overfor, og at høre, hvor meget de rykker sig. Jeg kigger bl.a. også på varedeklarationer som de mailer mig, og svarer på spørgsmål om fuldkornspasta er bedre end almindeligt pasta, når man ikke kan tåle hvede (spændende spørgsmål, ikke?).

Gang på gang bliver jeg så dybt imponeret over, hvor meget ansvar de tager for deres helbred. Jeg er et følsomt væsen, og jeg kan simpelthen begynde at græde, når jeg læser, hvor meget bedre de får det, og hvor meget de udvikler sig ♡ Det er så livsbekræftende at hjælpe mennesker på den måde – at de ENDELIG får løst deres helbredsudfordringer, som mange af dem har gået rundt med i årevis. Tænk, at jeg er så heldig at arbejde med mennesker på den måde!

Især det med menneskeligt nærvær optager mig meget for tiden. Både i mit arbejde og i mit privatliv mærker jeg ekstremt meget, hvor meget det betyder at kigge andre mennesker i øjnene og bare… være. Uden forstyrrelse. At høre, hvordan de har det. Rose, opmuntre og støtte. Lytte til hinanden. Derfor tager en konsultation hos mig jo også 1,5-2 timer den første gang, for ellers er det umuligt at vide, hvordan et menneske egentlig har det. Og hvad der virkelig fylder.

Engang hørte jeg en personlig træner og underviser sige, at hun ALTID selv var i én eller anden form for forløb, der kunne rykke hende og udvikle hende. Om det så var en diætist, massage, fysioterapi, coaching. Det var vildt inspirerende for mig! Især når man arbejder med mennesker som jeg gør, er det vigtigt hele tiden at arbejde med sig selv og tage hånd om sig selv, for ellers bliver det svært at være noget for andre ♡

Derfor starter jeg nu et osteopatisk forløb op hos en ostepat, der hedder Lotte. Hun ved ALT om led, muskler, sener og bindevæv. Jeg har nemlig nedsat funktion (- 5-6 %) i min albue efter at have brækket den for nogle år siden, og jeg har ikke fået gjort noget ved det – før nu. Mit store ønske er, at den bliver fuldt funktionsdygtig igen. Jeg er vildt spændt på at se, hvad hun kan gøre for mig, og hvordan det kommer til at gå. Jeg skal nok holde dig opdateret.

Til sidst vil jeg bare ønske dig en skøn dag som det fantastiske menneske, du er ♡

Stort knus

 

2 Comments on Lidt om menneskeligt nærvær, snevejr og egen behandling

    • Hej Juliee ♡ Jeg læser til Naturopath IBM på Instituttet for Biologisk Medicin 🙂 Titlen Holistisk Sundhedsterapeut er en samlet betegnelse for alle de uddannelser, jeg har bag mig; bl.a. EFTA cert. personlig træner, har læst Ernæring & Sundhed, mm.
      Håber det kunne bruges!
      Kærligst Carolina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.