Efter mange forespørgsler, kommer endelig det indlæg, mange af jer har ventet på. På min Instagram snakker jeg nemlig en del om både fuldmåne og nymåne – men hvad går Månens faser egentlig ud på? Og hvad kan du bruge det til?


 

Jeg er helt overbevist om, at der er mere mellem himmel og jord, end vi umiddelbart tror. Som holistisk terapeut og mentor arbejder jeg helhedsorienteret – dvs. at jeg ser det hele billede, hvor jeg sammenfatter ALLE symptomer og lidelser, det pågældende menneske har. Men jeg bruger ikke kun det syn på menneskekroppen, men også på det miljø og den verden, vi lever i.

Vi moderne mennesker vil gerne tro, at vi er adskilte fra hinanden, og fra dyrene og naturen. At der er “mig”, og så er der alt det andet. Men min holdning er, at alt hænger sammen – luft, vand, naturen, dyrene, os mennesker, planeterne og Universet (bliver det for hokuspokus til dig, så er det helt okay. Bare tag det, du kan bruge, og lad resten ligge ;)), så når noget rykker sig eller forandrer sig, så påvirker det alt det andet.

Det er en af grundene til, at jeg holder øje med Månes faser – især Nymåne og Fuldmåne. Det kan du nemlig bruge aktivt til at kaste et blik på dit liv, og hvad du har lyst til at slippe, samt skabe i dit liv.

Se bare her:


FULDMÅNEN:

Fuldmåneenergien handler om at slippe det, der ikke tjener dig mere. Den hjælper dig til at sætte fokus på det, som du ikke har lyst til at tage med dig videre, og som du er færdig med. Det kan være en relation, et mønster, gamle følelser, overbevisninger eller andet, der dukker op hos dig. Fuldmånen hjælper os til at slippe det på et dybere plan, så vi kan byde en bedre version af os selv velkommen, og tage vores liv til næste niveau.

 

NYMÅNEN:

Nymånenergien handler om alt det nye, du har lyst til at skabe. Hvad skal der ske den næste måneds tid? Hvad har du lyst til at sætte fokus på? Nymånen er et perfekt tidspunkt til at sætte intentioner for, hvad du har lyst til at invitere MERE af ind i dit liv, og hvad dit fokus skal være. Det er en tid til nyskabelse og ny energi.


 

Men, hvornår er der så Nymåne og Fuldmåne? Jeg har lavet en lille oversigt til dig her, så du kan skrive datoerne ind i din kalender:

NYMÅNE

11. august

9. september

9. oktober

7. november

7. december

FULDMÅNE

27. juli

26. august

25. september

24. oktober

23. november

22. december

Bruger du Nymånen og Fuldmånen aktivt? Eller har du aldrig skænket det en tanke? Jeg vil elske at høre fra dig, så del gerne dine tanker herunder 🙂 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.