✨ Drømmer du om ro, nydelse, og genopladning? At få forbindelse til din intuition og mærke den indre RO? ✨

Skønne sjæl – du er hermed inviteret til restorativ, kærlig og meditativ yoga lørdag d. 1. februar kl. 11-13

Vi skal være hos mig i hyggelige omgivelser i København K med udsigt til smukke Kastellet. Kom og bliv modtaget med et stort kram, og læg din yogamåtte i den hyggelige stue, mens den rolige musik fylder lokalerne. Træk et orakelkort, snup en kop te, og giv dig selv lov til at lande. Jeg byder velkommen, og guider dig gennem 1,5 times dybdegående, afslappende og genopladende yoga.

Med min rolige og kærlige stemme føres du igennem meditative øvelser, dybe stræk og blide flows, der vækker hele kroppen, og løsner spændinger. Min undervisningsstil er positiv, støttende og anerkendende. Mærk, hvordan du bliver opløftet og næret på et dybt plan. Du er helt perfekt som du er, skønne sjæl.

Du lærer meditationsøvelser, hvor du lærer at være i nuet – lige her, lige nu – og at alt er lige præcis, som det skal være. Mærk hvordan du finder din indre ro, selvværdet styrkes, og at du kan se alting klart. Dine skuldre sænkes og du mærker den lethed, du har længstes efter. Du opnår dyb kontakt med din intuition og din sjæl – du er alt, hvad du har ledt efter.

Vi afslutter vores holistiske og nærende yogapraksis med en healende afsluttende meditation, hvor jeg guider dig ned i dit underliggende sind, mens hvor du ligger trygt og varmt under dit tæppe.

Bagefter er der urtete og glutenfri kage (med chunky chokoladestykker), og tid til hyggesnak. Der er intet vi skal nå, så du har al den tid du skal bruge, inden du igen tøffer ud i den fine, frostklare lørdag – fuldt genopladt, varm helt ind i knoglerne, og med det største smil på læben.

DAGENS PROGRAM

✨ Kl. 10:45: Ankomst

✨ Kl. 11: Carolina byder velkommen og deler spirituelle indsigter

✨ Kl.11:15: Meditativ, groundende og genopladende yoga, hvor hele kroppen strækkes, gamle følelser frigives, og du mærker en følelse af balace, harmoni og stærk intuition

✨ Kl. 12:45: Urtete, snacks og glutenfri kage. Tid til hyggesnak, orakelkort

Pris: 350 kr.

Jeg glæder mig til at se dig ♡

—UDSOLGT—

Ja, jeg skal med! >>>

Praktisk

Efter dit køb modtager du en kvittering med adressen. Carolina bor centralt lige mellem Østerport Station og Marmorkirken, så det er nemt at komme til både med S-tog og Metro.

Medbring din egen yogamåtte, et par varme sokker og en ekstra bluse. Hvis du ikke har en yogamåtte, kan du låne. Bare skriv til Carolina, så sørger hun for en til dig. Der er tæpper til alle.

Du er velkommen allerede fra kl. 10:45, så du kan ankomme og lande i ro og mag.

Har du spørgsmål? Skriv til Carolina på mail@carolinaellie.com

Du vil blive forkælet med lækker te, snacks, glutenfri kage og det dejligste, kærligste og blideste yoga. ALLE kan være med uanset niveau. Vi laver primært liggende og siddende stillinger, der nærer dig på et dybt plan.

Tilmeld dig her