I anledningen af min sommerworkshop “Butterfly Business” (til dig, der drømmer om at være selvstændig. Læs mere HER) vil jeg dele, hvordan min dag så ud, dengang jeg havde fuldtidsarbejde i modebranchen, til i dag, hvor jeg arbejder som selvstændig Sundhedsterapeut og Mentor.

FØR: CA. År 2010 med job i modebranchen (og med adskillige symptomer. Ingen anelse om krop og sundhed)

Kl. 7:30: Uret ringer, og jeg er SÅ træt. Jeg har det nærmest sådan lidt tømmermandsagtigt, selvom jeg ikke har drukket aftenen før. Jeg er halvtrist og halvstresset, og glæder mig ikke sådan rigtigt til at komme på arbejde.

Kl. 7:45: Renser min hud i skrappe, dyre produkter, og ligger en masse makeup. Jeg har akne, og er så ked af min hud.

Kl. 8:15: Spiser morgenmad: Uøkologiske havregryn med uøkologisk letmælk, og sukker og rosiner. Drikker frysetørret kaffe, der smager virkelig dårligt. Min mave kan ikke lide det, og jeg bliver tung og ugidelig i kroppen, men jeg kan ikke mærke efter, hvad den så vil have, og jeg er skrupforvirret over alle de forskellige sundhedsråd…

Kl. 8:30: Cykler på arbejde.

Kl. 9-18/19-ish: Arbejder ved mit skrivebord, og holder styr på budget, modeller, tekster og billeder. Drikker 2-3 store kopper café latte ude fra automaten. Jeg hygger og griner med mine kollegaer, men har svært ved at koncentrere mig i det åbne kontorlandskab, og kan ikke helt finde meningen med at skrive om nyt tøj og nyt makeup hele tiden… Jeg er god til det jeg laver, men jeg føler, at der er mere i mig end ‘bare’ det. Jeg udlever ikke mit potentiale.

Kl. 19: Er hjemme igen og er fulstændigt smadret. Laver hvid hvedepasta med pesto til aftensmad, og spiser direkte fra gryden.

Kl. 21: Falder i søvn foran fjernsynet.


NU: ÅR 2018. Selvstændig som Sundhedsterapeut & Mentor (og mega glad, fri, og med en krop, der har det godt)

Kl. ca. 8: Jeg sover så længe, jeg har lyst til. Jeg er glad når jeg vågner, kysser min kæreste og min hund godmorgen, og glæder mig helt vildt til min arbejdsdag.

Kl.8:15: Går i bad og renser min hud med milde, rene og økologiske produkter. Less is more, for min hud har ikke akne mere. Yes!

Kl. 8:30: Går tur med min hund, og nyder en hyggelig, langsom morgen. Jeg laver morgenmad: Smoothie med frugt, grøntsager, frø og kerner. Hjemmebagt speltbolle. Økologisk kaffe eller matcha. Kosttilskud. Jeg hygger mig med min kæreste, mens jeg lader op til en dejlig dag der venter.

Kl. 9:30-17: Min arbejdsdag er spændende og varieret: Online konsultationer med mine klienter, hvor jeg hører om, hvordan det går, og justerer på deres recepter. Tage billeder til instagram og bloggen. Skriver blogindlæg. Sætter en ny workshop op. Svarer på mails omkring samarbejder og fra mine læsere. Hygger mig med at lave en Instastory. Jeg har sommerfugle i maven og mærker, at det er HELT rigtigt. Endelig bruger jeg mig selv og mine gaver fuldt ud!

Kl. 17-18: Min arbejdsdag er ovre, og jeg tager en yogatime i mit lokale yogastudio, og kommer ned i kroppen. Ahh!

Kl. 18:15: Laver sund og lækker aftensmad. I dag skal vi have veggieburger, og den får alt, hvad den kan trække af dips og lækkert fyld. Min kæreste og jeg taler om vores dag, og hygger os i køkkenet.

Kl. 20: Vi ser et par afsnit af en serie sammen, og slapper af i sofaen med vores hund.

Kl. 22: Jeg føler mig naturligt træt og klar til at gå i seng. Der går heller ikke længe før jeg falder i søvn – klar til en ny, dejlig dag i morgen.


Lyder det som utopi? Hvis du har det sådan, forstår jeg det godt. Men det ER muligt – også for dig! Vi bruger 8 timer om dagen 5 gange om ugen på at arbejde i HELE vores voksenliv, så hvorfor ikke bruge det på noget, du rent faktisk kan lide? Og hvor du kan gøre en forskel for andre mennesker?

Jeg vil sindssygt gerne hjælpe dig! Så drømmer du om at være selvstændig? Også selvom du ikke aner, hvad det skal handle om? (Bare rolig, det giver jeg dig redskaberne til) Så hvis det lyder som noget for dig, så skynd dig at sikre din plads på workshoppen, der afholdes om under en uge. Du snupper én af de sidste pladser HER: BUTTERFLY BUSINESS – jeg glæder mig til at hjælpe dig! ♡ ♡ ♡ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.