I er vilde med hud, hormoner og zero waste! Der var ét blogindlæg der overraskede mig. Her er mine mest læste blogindlæg… Nogensinde ❤️

Jeg er nok én af de bloggere, der MINDST går op i statistikker, marketingtools til bloggen osv. Jeg ved knap nok, hvilke widgets og gadgets jeg skal bruge, men det tror jeg er en fordel: Jeg skriver ikke for likes, følgere eller for at nå bestemte statistikker – jeg skriver KUN når jeg er inspireret og at det kommer fra hjertet.

Ren inspiration kan kun komme indefra.

Derfor blev jeg ekstra nysgerrig, da jeg huskede, at man kan se hvilke blogindlæg der er blevet læst flest gange. Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele det med jer – hvis der nu var ét eller flere af dem, du endnu ikke havde læst?


De 5 mest læste blogindlæg:

NR 1: GUIDE TIL UREN HUD (15 NATURLIGE TIPS) (allermest læste)

NR. 2: BALANCE I HORMONERNE EFTER P-PILLER

NR. 3: SÅDAN SLAP JEG FOR AKNE

NR. 4: SÅDAN FÅR DU LANGT HÅR… HURTIGT

NR. 5: GENANVENDELIGE VATRONDELLER

Især nr. 5 overraskede mig… Men det viser jo bare, at I er bevidste omkring alt det, I selv kan gøre for miljøet. Det er SÅ dejligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.