Selvom dagene i Italien foregår i total zen og uden makeup, så har jeg alligevel medbragt et par af mine beautyprodukter på rejsen, som jeg ikke kan (eller vil) undvære 😉

Hvis du har læst det her indlæg, så ved du, at jeg pt. befinder mig i Italien. Da vi er kørt herned i bil, men skal være her en måned, har det været en øvelse i kun at tage det allervigtigste med – men samtidigt være dækket ind på alle fronter.

Det gælder også skønhedsafdelingen, men heldigvis bruger jeg ikke så mange produkter i forvejen. Jeg har nemlig høje krav til sammensætningen, og ved af erfaring, at less is more.

Hellere lidt, men godt.


 

Derfor vil jeg vise dig, hvad der har vist sig at være mine allervigtigste favoritter på badeværelset, og som jeg valgte, da jeg skulle skære ind til benet.

 

1. Baptiste Volumen tørshampoo til de (mange) dage, hvor jeg ikke gider vaske hår. Denne her løfter rødderne, og giver virkelig fin volumen. Den er desuden vegansk, og er heller ikke testet på dyr.

2. Weledas Everon læbepomade er den allerbedste, jeg nogensinde har prøvet. Og jeg har prøvet MANGE! Desværre er den ikke vegansk, da den indeholder bivoks, så jeg har ikke tænkt mig at ‘forny’ den, når denne er brugt op. (Hvis Weleda læser med, så please skift bivoksen ud!;)) Kom gerne med forslag, hvis du har et godt alternativ 🙂

3. Min hud elsker Rudolph’s Anti-stress daycreme, og duften er vidunderlig. Den fugter min hud i dybden, og beroliger den. Jeg gør mig ikke i dagcremer og natcremer, så denne bruger jeg til begge dele. Hvorfor komplicere det? 😉

4. Jeg har altid min æteriske lavendelolie fra Urtegaarden med mig, når jeg rejser. Den beroligende duft bruger jeg på dynen inden jeg skal sove, og får jeg en bums, er en dråbe af denne nok til at få den til at forsvinde igen. Ren lifesaver!

5. Min absolutte yndlingsparfume, The Vert & Bigarade fra L’Occitane, har jeg fået af min kæreste. Jeg elsker den friske, urtede, “Green Tea”-agtige duft, som ikke bliver for parfumeret eller tung. Og så kender jeg ingen andre, der bruger den.

6. Efter at have brugt hybenkerneolie i lang tid (og er stadig fan!), er mine nyeste besættelse acaiolie – helst i den rene form. Min hud slubrer den blågrønne olie i sig, så den hverken bliver tør eller fedtet – men lige tilpas. Køb acaiolie fra Chleopatra her.

7. Jeg rejser ikke uden min hjemmelavede deo. Den tager al lugt, og jeg ved, hvad der er i den.

8. Diva-cuppen har jeg brugt i 9-10 år snart, og det er jo verdens vidunder til kvinder. Nem at have med, zero waste, og sund for understellet 😉

9. Kender du ikke Traumeel-salven, så er det på tide. Traumeel er en allround homeøpatisk salve, der især er god til sår, rifter, blå mærker og uren hud. Jeg bruger den især i ansigtet, hvis min hud brokker sig lidt ♡ Så er den fin igen dagen efter.


 

Hvad tager DU altid med, når du rejser? Hvilket skønhedsprodukt vil du helst ikke undvære? Jeg elsker at blive inspireret af jer 🙂

6 Comments on Mine 9 beautyprodukter til rejsen

 1. Når du bruger Traumeel i ansigtet mod uren hud, er det så i hele ansigtet du bruger den? Eller kommer du den kun på de områder som er ramt af urenheder? 🙂

  • Rigtig godt spørgsmål 🙂 Begge dele faktisk! Hvis jeg har én bums, så putter jeg bare Traumeel direkte på den, og andre gange bruger jeg den i hele ansigtet inden jeg skal sove… Eller om søndagen 😉 Den er fantastisk! :-*

 2. Hej Carolina. Må man godt komme lavendelolie direkte på huden? Jeg har altid hørt man skal blande op med en ‘basisolie’ som argan olie eller abrikoskerne olie.

  • Hej Natasha,
   Begge dele er faktisk sandt 🙂 Hvis jeg skal bruge lavendel over et større område, så blander jeg den med olie, men hvis jeg fx. vil behandle en bums, så dupper jeg ren lavendelolie på den.
   Man skal selvfølgelig mærke efter, hvor sart ens hud er, og hvilken æterisk olie man vælger. Jeg kender dog ikke nogen, der ikke har kunne tåle en lille mængde lavendolie, så giv det et forsøg, hvis du har en bums der driller 😉
   Knus Carolina

 3. Hej,
  Super fint indlæg!
  Jeg har længe overvejet og anskaffe mig sådan en “cup” der, men har kigget på både diva-cuppen og organic-cup, men kan ikke helt gennemskue forskellen. Ved du om der en der bedre end den anden?
  Mvh

  • Hej Laura <3 Tusind tak!
   Det var da en god ide! Kan slet ikke forestille mig at skulle undvære min 🙂
   Jeg har faktisk prøvet både OrganiCup og Divacup, og selvom OrganiCup'en er billigere, må jeg indrømme, at DivaCup'en helt klart er bedst efter min mening. Divacup'en er nemlig fastere og lidt tykkere i materialet, som gør, at den sidder rigtig godt og er nemmere at styre. Jeg vil anbefale dig at købe str. A, da B'eren er virkelig stor i det 🙂 Håber det hjalp!
   Knus Carolina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.