Godt nytår!🍾 For et par dage siden sagde vi farvel til år 2018, og hej til år 2019. Det betyder nye begyndelser – også for mig. Dem løfter jeg sløret for her 🧡

Efter en spændende snak med min kæreste om, hvad vi ønsker for det nye år, tænkte jeg, at jeg ville dele mine tanker med dig.

Selvom de klassiske nytårsfortsætter sjældent holder, så elsker jeg alligevel at drømme, sætte intentioner, planlægge og få ting til at ske. Og her er årsskiftet et oplagt tidspunkt til at gøre status – hvad fungerer, og hvad fungerer ikke? Hvad drømmer du om mere af? Hvad skal justeres?

Min erfaring er, at jo mere jeg tør drømme stort OG gøre drømmene specifikke – des mere bliver det til planer, der kan leves ud. Derfor kan jeg med helt ro i maven sætte ord på det, der rumsterer inde i mit hjerte lige nu.

Måske du kan se det som en invitation til at gøre det samme?😍


Mine drømme & planer for år 2019 🧡

1. Jeg vil launche mit første onlineforløb. Hvad det kommer til at handle om, løfter jeg ikke sløret for endnu, men jeg VED at det vil kunne bruges af rigtig mange af jer. I er nemlig en del, der kæmper med lige præcis dette – så hjælpen er nær.

2. Jeg vil udgive min første meditation. Den er allerede på vej, men det er en lang fødsel. Den skal være HELT rigtig. Og den skal virke – give ro, tryghed, indre balance og være god at falde i søvn til. Så den skal testes og testes indtil den sidder i skabet.

3. Jeg vil holde en heldags business-workshop. Ligeså meget som jeg brænder for holistisk sundhed og selvudvikling, ligeså meget brænder jeg for at hjælpe kvinder, der ønsker at starte deres egen forretning. Jeg har gået hele vejen selv og har en hel pose erfaringer med i bagagen. DET vil jeg dele ud af til dig.

4. Herhjemme vil vi gerne opgradere vores livsstil med endnu flere grøntsager og lidt færre hurtige løsninger. Maden er det vigtigste brændstof, og jeg får det personligt bare bedre, når jeg får noget ordentligt at spise – hele tiden. Desuden vil min kæreste og jeg begynde at træne noget mere sammen. Det er en fed måde at være sammen på som kærester.

5. Jeg vil tilbringe endnu mere tid sammen med mine veninder og venner. Mennesket ER et flokdyr, og derfor betyder relationerne alt for vores overlevelse. Men måske du kender det her med, at det godt kan blive nedprioriteret mellem ambitionerne, familien, karrieren og de praktiske gøremål? Det vil jeg gøre op med i år: Flere middage, aftener ude med damerne, og spilaftener med gode venner.

6. Sidst, men ikke mindst, vil jeg gerne rejse mere. Helt specifikt drømmer jeg om 2-3 uger et sted i december med min kæreste – måske Thailand eller Vietnam? Vi er begge selvstændige, og derfor skal vi huske os selv på at tage aktivt fri. Og at runde året med et ren afslapning et varmt sted ville være den ultimative selvforkælelse… Ahhh….


Hvad skal der ske i DIT 2019? Hvad drømmer du om og længes efter? Der sker bare noget, når vi skriver vores drømme ned, så del gerne her, og lad os inspirere hinanden😍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.