Søndag d. 30. december kl. 14-16 (København)✨✨✨ Sig farvel til år 2018, og gør 2019 til dit BEDSTE år 😍✨

Det er med STOR glæde, at jeg inviterer dig til årets store Nytårs Yogaevent, der består af min varmegivende yoga, forløsende stræk, meditation, og intentionsetting. Gør noget godt for dig selv, når vi siger farvel til det gamle år, og byder det nye velkomment! ❤

Inspiration, forløsning og healende yoga. Lækre snacks, urtete og chokolade.

Giv slip på år 2018, og træd ind i 2019 med ren energi og et klart hjerte!😍

Jeg glæder mig til at se dig!


Nytårs Yogaevent

Med Carolina Ellie

Søndag d. 30. december 2018 – kl. 14-16

SALIG: Masnedøgade 20, 2. sal., 2100 København Ø

DKK 350 kr.

[UDSOLGT]

Køb din billet her >>>

ALLE kan deltage uanset yogaerfaring. Her er der plads til dig som du er 🌺

Yoga og meditation er grundstenen i min rejse, og det vil jeg gerne give videre til dig. Workshoppen er skabt med intentionen om, at 2019 skal være DIT år! Som den du er, og med hvad du ønsker. Som yogalærer, sundhedsterapeut & mentor vil jeg give dig mine bedste redskaber, når jeg guider dig ned i kroppen, og hjælper dig med at blive helt klar på, hvad du vil skabe.


INDHOLD❤

Carolina vil guide dig i en meditativ, varm og dynamisk yogapraksis, hvor alle kan være med. Mærk kroppen, når du med åndedrættet og det flydende flow slipper det gamle år, og gør plads til det nye. Giv dig selv lov til at vende blikket indad. Mærk efter. Hvad ønsker du at skabe? Hvad skal år 2019 byde på i dit liv?

Ryd ud i det gamle for at skabe plads til noget nyt ❤

Og gør dig klar til år 2019 med fornyet energi og klare intentioner. Det bliver magisk!

Carolina vil tage dig gennem hendes meditative og healende yoga, der giver dig varme i kroppen, lidt sved på panden og et smil på læben. Mærk hvordan dit nervestem falder til ro i de dybe stræk. Åndedrættet fordybes. Bindevævet smidiggøres. Den dybe hvile starter kroppens egen healing, og gør hjertet klar til at modtage. Mærk dig selv. Og mærk dine inderste ønsker 🌸 Alt kan lade sig gøre!

Min undervisningsstil er kærlig, intuitiv og anerkendende. Jeg guider din bevidsthed rundt i kroppen så du mærker, hvordan du har det. Hvad ønsker du? Hvad drømmer du om? Jeg giver dig healende, universelle sandheder, der beroliger og nærer dit nervesystem.

Køb din billet her >>>

DAGENS PROGRAM🌟

Kl. 13:45: Dørene åbnes

Kl. 14: Introduktion med Carolina – lidt om år 2018, energien for år 2019, og hvordan du allerbedst kan skabe det år, som du drømmer om. Giv dig selv lov til at mærke efter. Sæt intentionen.

Kl. 14:30: 1,5-times varm, meditativ og flydende yoga, hvor du vil blive guidet igennem kroppen og sindet. Lad kroppen falde til ro i de dybe, forløsende stræk og giv slip. Mærk dig selv, og giv dig selv lov til at fornemme mine healende ord, omsorg og ro. Dyb meditation.

Afsluttes med personlig intentionssetting for det nye år✨🌙

Kl. 16: Snacks, urtete og chokolade + nytårskram og hyggesnak

Alle deltagere får en goodiebag med verdens lækreste ansigtscreme fra Antipodes, treats fra Novo Vita samt en feminin notesbog og kuglepen til at nedskrive dit år 2019. Wauw! ✨✨✨

BEDSTE ansigtcreme fra Antipodes med manukahonning og avokado – elsker den!

Tag din søster, mor eller veninde med, og gør noget godt sammen.

Eller kom alene – rummet er kærligt og trygt, og der er plads til dig som du er.

Medbring blot behageligt tøj, evt. en ekstra trøje og hyggesokker, og en drikkedunk.

Der er yogamåtter, blokke og tæpper, så du behøver ikke have noget med. Der er sørget for det hele

Gør dig klar til 2019 – og afslut kærligt år 2018 🌟

Efter en travl december måned, er det tiltrængt med pause. En pause til bare at mærke dig og din krop, og forbinde dig med dit åndedræt – og din intuition.

Det er det, yogaen kan – at vi kommer ud af mørket og mødes i et dejligt, kærligt, nærende rum til ren genopladning. Hvor der er plads til bare at… være. Modtag min healende og inspirerende energi, når jeg guider dig i din praksis og gennem dyb meditation.

Forløs år 2018, og gør dig klar til år 2019. Få forbindelse til dig, din indre stemme, og kom hjem med hjertet FULD af klarhed og mod! ❤

[UDSOLGT]

Køb din billet her >>>

Mød Carolina ⭐

Carolina er holistisk Sundhedsterapeut & Mentor, der dagligt inspirerer kvinder til at leve det liv, de drømmer om! Hun lærer sine klienter at løse deres helbredsproblemer naturligt, og fokuserer på årsagerne i stedet for symptomerne.

Jeg lærer mine klienter at fokusere på hele dem selv. Ikke bare på den mad de spiser, men på deres tanker, følelser, hverdag og deres historie. Der er så meget guld gemt, når vi begynder at grave, og min største opgave er at lære dig at forstå dig selv og din krop – og starte et smukt samarbejde.

Carolinas filosofi er, at din visdom er inde i dig. Nogle gange skal vi bare have hjælp til at forstå kroppens budskaber, og det er her, Carolina kan hjælpe dig. Hun har selv gået vejen fra syg til helbredt, og har kureret sig selv for kronisk akne, kronisk eksem, candida, hormonelle ubalancer, blærebetændelser, celleforandringer, manglende farvepigment i huden, IBS og fødevareintolerancer. Al den viden har ledt hende til sin store gave her i livet:

At give det videre til dig, så du kan gå i gang med din healing.

Carolina er uddannet yogalærer indenfor Hatha og Vinyasa, EHFA cert. personlig træner, har læst ernæring og sundhed, og er under uddannelse til Naturopath IBM. (biologisk medicin). Hun arbejder med årsagsbehandling af symptomer hos klienter fra både ind- og udland, hvor kroppens balance bliver genoprettet med kosttilskud, urter, ernæring og livsstilsændringer, foruden de daglige vaner, der gør en markant forskel. Hun deler ud af sin store viden i sine workshops og foredrag, og inspirerer læsere på sin blog og Instagram.