Årstiden for ondt i halsen og forkølelser er virkelig kommet over os, og derfor er det NU, at du skal opdatere dit husapotek ♡ Halsen er ofte udsat, fordi der kommer en masse bakterier ind gennem munden og passerer dit svælg. Heldigvis har du dit immunsystem, hvor en del af det er lokaliseret i svælget, og så snart du mærker rødmen eller ømhed, er det et tegn på, at det arbejder på højtryk. Derfor er det ikke dårligt når det gør ondt, selvom det selvfølgelig ikke er behageligt.

Du selv kan gøre en masse for at hjælpe og bakke dit immunsystem op, så det selv kan bekæmpe årsagerne til dine symptomer i halsen. Almindelig råd som en masse søvn, afslapning, væske og sund mad skal selvfølgelig være på plads. Det er svært at bekæmpe sygdom i en presset og stresset krop.

Hvis det bliver værre og dine mandler hæver meget op, kan du booke en tid hos din læge for at se, om det er noget, du skal have antibiotika for – men prøv først følgende råd, og se, om de hjælper.

ECHINAFORCE

Rød solhat er immunforsvarets allerbedste ven, og den virksomme blomst har været kendt i mange år for dens styrkende virkning på immunforsvaret. Anbefalet daglig dosis er 30 dråber, 5 x dagligt i et glas vand både før, under og efter symptomerne – dog maks i 8 uger. Fås hos din helsekost.

avogel-echinaforce

STORE DOSER C-VITAMIN

C-vitamin er et af de mest kendte og udforskede vitaminer, som styrker immunforsvaret kraftigt, og medvirker bl.a. ved dannelsen af interferon, som beskytter cellerne ved virusangreb. Det forøger indholdet af hvide blodlegemer og fremmer dannelsen af antistoffer. C-vitamin udskilles ved med urinen, og du ved, at du har nået dit maksimum af c-vitamin pr. dag, når du får løs mave.

Jeg plejer at tage 5 x 1500 mg. dagligt under sygdom.

3891_1

ECHINACEA-SPRAY

Den bedste lindring mod ondt i halsen. Sprayen indeholder rød solhat og pebermynte og sprayes direkte ind i mundhulen. Den renser slimhinderne, samt danner en hinde inde i munden, som virker stærkt lindrende på din ømme hals.

Bruges så ofte, du har lyst.

echinacea-hals-spray-a

 

HAVREGRØD MED KOKOSOLIE

Det kan være svært at spise, når halsen er øm og det er smertefuldt at synke. Her er havregrød med kokosolie din ven, som både giver fibre, mæthed og gode fedtsyrer, og samtidigt smører og lindre din hals på vejen ned.

oatmeal-bowl

 

OG DET BEDSTE TRICK… CINNABARIS D6!

Cinnabaris D6 er et homøopatisk lægemiddel som er din REDNING, når du har ondt i halsen. Produktet er målrettet mod symptomer i halsen, og den kan ikke undværes i det lille husapotek. Der følger en måleske med i krukken, der indeholder hvidt pulver, som du lader smelte på tungen og i munden 3-4 gange dagligt. Efter en dag eller to, vil dine symptomer sandsynligvis være væk. Varm anbefaling herfra! Fås hos din helsekost.

Dosis: 1 måleske 4 gange dagligt.

productpage_350x262

Jeg håber at du kunne bruge rådene. Hvis du lider af gentagne halsbetændelser, forkølelser el. lign., er du meget velkommen til at booke en konsultation hos mig, så vi kan kigge på årsagerne bag.

Hvad er DIT bedste råd mod ondt i halsen? Har du et trick, du altid bruger, hvis halsen er ramt? Jeg vil elske at høre fra dig! ♡

Og rigtig god bedring ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.