Inden jeg arbejdede som Sundhedsterapeut & Naturopath IBM. stud, var jeg faktisk en del i medierne (se punkt 3). Det fik jeg dog nok af, og derfor tog det mig en del år at vende tilbage og at kunne overskue at “være på” igen. Men denne gang er det anderledes – jeg gør det nemlig 100 % som mig selv.

Som du måske ved, vendte jeg mit liv 180 grader rundt og løste en masse sygdomme for mig selv, som den etablerede del af sundhedsvæsnet ikke kunne – bl.a. kronisk akne, celleforandringer og IBS – for i dag, at hjælpe dig med det samme. Det er min livspassion. Det er det, mit job her på jorden er. 

Sharing is caring, og jeg øver mig hver dag at give dig en lille bid af alt det, jeg ved. Og af mig. Det er også lidt grænseoverskridende, for jeg ANER jo ikke, hvem der sidder og læser med. Heldigvis tror jeg på det bedste i alle mennesker, og at min frygt ikke skal have lov til at styre mit liv ♡

Derfor: 10 ting, som du (måske) ikke vidste om mig:

1. Jeg elsker at rydde op. At sortere, give til genbrug og ligge alt i snorlige, fine bunker, er en KÆMPE tilfredsstillelse for mig. Jeg tror på, at alt det rod vi har i hjemmet, symboliserer alt det rod, vi har oppe i hovedet. Derfor sorterer jeg jævnligt, og reparer det, der skal repareres.

 

2. Musikmæssigt hænger jeg fast i 90’er R’n’B og hiphop, samt meget af det dansksprogede. Fx. er jeg blevet vildt glad for det nye band Aksglæde. Phlake, ANYA og Karl William er noget af det, jeg hører rigtig meget – foruden aaaaalt det lækre R’n’B, som jeg aldrig bliver træt af at høre. Usher, Destiny’s Child, Mario, Mary J. Blige – bring it on!

 

3. Jeg har arbejdet i modebranchen i mange år, og har haft de jobs, rigtig mange drømmer om. Jeg har arbejdet som stylist, skribent og makeupartist på Danmarks bedst sælgende magasiner, og har desuden lavet musikvideoer, X-Factor, Aftensshowet og radio på DR. Det var før jeg vendte skuden, lagde min livsstil 180 grader om, og i dag arbejder med det, jeg elsker.

 

4. Jeg er en lille skid – 158 cm. høj – og har derfor svært ved at finde bukser i den rette længde. Medmindre det er ‘ankle length’ – så passer de som reglen i længden til mig, ha ha.

 

5. Jeg spiser 100 % intuitivt. Jeg stoler helt på min krops signaler, og giver den, hvad den beder om. Derfor har jeg aldrig udsving i min vægt, og lider ikke af store cravings efter specifikke fødevarer.

 

6. Jeg har en virkelig beskidt humor kombineret med en meget lille stopklods 😉 Jeg bruger tit “det sagde hun også i går”, og kommer ofte ud i meget pinlige situationer, fordi jeg ikke har nogen situationsfornemmelse…

 

7. Jeg er dybt spirituel og elsker englekort, horoskoper, meditation, clairvoyance, numerologi og alt der i mellem. Nogle af de vildeste oplevelser har jeg fået på den konto, og for mig er det en helt naturlig del af at være menneske – at der findes SÅ meget mere mellem himmel og jord, end vi har nogen anelse om.

 

8. København er min hjemby på 9. år, men jeg er oprindeligt fra Fyn. Jeg bor i indre København sammen med min kæreste Tobey og vores lækre hvalp Cocofina.

 

9. Hellere få tætte venner, end en masse bekendte. Jeg sætter mine venskaber utroligt højt, og har 5 veninder, som betyder alt for mig. Jeg snakker med dem flere gange i ugen og ses med dem, så tit det kan lade sig gøre. De er fuldstændig som familie for mig, og jeg vil gå igennem ild og vand for dem.

 

10. Jeg har en handicappet højre arm. For en del år tilbage brækkede jeg den, og den fik desværre ikke den rette behandling. Derfor vil jeg for evigt have ca. 4 % nedsat funktion i min arm – og kan bl.a. ikke strække den helt ud. Det er dog noget, jeg har accepteret, og heldigvis ikke mærker det store til i dagligdagen.

 


Jeg håber, at det var sjovt at læse, og at du er kommet bare en lille smule tættere på mig. Det er virkelig det, de sociale medier og internettet kan – at få os bare liiiiidt tættere på hinanden, i stedet for at skabe afstand.

Ha’ en skøn dag smukke! Jeg glæder mig til at vi snakkes igen ♡

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.