Nogle perioder af livet gør bare ekstra ondt. Det er et naturligt vilkår for os mennesker, at der følger smerte med at være her på jorden. Men kan du sætte en finger på, HVORNÅR præcis smerten opstår? Ellers hjælper jeg dig her…

 

Hvis du har været i et længerevarende parforhold, som var ved at gå i stykker, så ved du, at der har været ét tidspunkt, der var allerværst.

Nemlig det punkt, hvor I begge eller én af jer var klar til at gå – men hvor I endnu ikke havde brudt. AV. Bare følelsen af at gå i en sump af uvished, frygt og sorg kan få maven til at vende sig i de fleste.

 

Eller måske du har været i en arbejdssituation, hvor du havde allermest ondt i maven og koldsved på overlæben, da du inde i dig selv vidste, at du var færdig med det sted – men endnu ikke var stoppet, og ikke vidste, hvad du så skulle gøre eller lave.

 

Fælles for begge situationer er, at det er stadiet mellem noget gammelt og noget nyt.

Stadiet mellem en gammel del af os, som vi er ved at sige farvel til, og så punktet inden vi træder ind i noget nyt.

 

Det er for de fleste mennesker et meget smertefuldt punkt. Selvom det også er hårdt at sige farvel, så medfølger en afslutning ofte også en form for lettelse eller kampgejst, fordi den nye situation nu SKAL fungere – da det gamle simpelthen ikke eksisterer længere.

 

Denne forståelse af det smertefulde mellempunkt mellem to “verdener”, er rigtig vigtigt for mig at indvie mine klienter i, når jeg har mentorsessioner.

 

Forståelsen af smertepunktet gør nemlig, at du:

  1. Ved, at det er midlertidigt.
  2. Ved, at det er normalt og helt naturligt
  3. Ved, at det gode venter på os på den anden side

 

Så HVIS du sidder derude, og er et lidt underligt sted mellem to udviklingspunkter eller situationer, og det ikke føles særligt rart, så vid, at du er et helt normalt sted.

Og måske vigtigst af alt: At det forløser sig, når du tager en beslutning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.