Savner du også din fine glød fra i sommers, hvor solen kyssede dine kinder og næse? Heldigvis kan du på helt naturlig vis hjælpe huden på vej både ude- og indefra. Find din guide til glødende sommerhud her:

Jeg har intet imod vinteren eller det kolde vejr (indehygge med varme drikke og bløde tæpper? Jatak!), men åh, hvor jeg elsker når min hud har dén dér smukke sommer-GLOW.

Jeg har dog ikke særligt god erfaring med kunstige selvbrunere, der efterlader striber og orange skjolder på kroppen, og har en ingrediensliste, som skriger skrap kemi.

 

🧡 Naturlig selvbruner

Derfor blev jeg SÅ begejstret da jeg så Rudolph Care lancere en naturlig selvbruner sidste år, der gradvist bygger gløden op i ansigtet (og på kroppen), uden at du ligner én, der har ligget for længe i solariet 😉 “A hint of summer” blandes i din ansigtscreme- eller olie, eller produkt til kroppen. Du skal bruge 2 dråber til ansigtet, og 4-6 dråber til kroppen.

Konsistensen er let og gelé-agtig, og selvom jeg var lidt skeptisk, blev den perfekt fordelt i mit ansigt uden striber eller plamager.

Det er ingrediensen dihydroxyacetone (DHA) der farver huden i “A hint of summer”. DHA er den eneste selvbruner-ingrediens som er godkendt af FDA, og kommer ofte fra planter såsom sukkeroer eller sukkerrør. Derfor er den i mine øjne helt sikker at bruge, og jeg bruger den dagligt på ansigt og krop – og elsker den!

Jeg har fået den fineste varme glød i ansigtet, og selvom jeg gav 345 kr. for den (den er IKKE sponsoreret – anbefaler kun det, jeg kan lide) er den alle pengene værd.

 

🧡 Sommerglød indefra

Det der betyder allermest for din glød og hudens kvalitet er naturligvis den næring, den får indefra. Du kan hjælpe din huds varme og glød på vej ved at spise grøntsager med højt indhold af karotenoider, der kan omdannes til A-vitamin.

Det er fx.:

🌱 Grønkål

🌱 Spinat

🌱 Græskar

🌱 Gulerødder

🌱 Søde kartofler

På den måde kan du selv påvirke hudens pigment indefra og gøre den ekstra gylden.

Husk at A-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, så spis lidt fedtstof til dine grøntsager, så du får fuldt udbytte af dem. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.