Drømmer du om at starte din egen forretning? At få en sundere livsstil? At dyrke mere motion? Eller noget helt fjerde? Så brug dette tip til at komme i mål ❤️

De fleste af os mennesker har et ønske om at forbedre eller optimere en situation i vores liv. Ofte handler det om vægttab eller en sundere livsstil, men drømmen om at gå selvstændig ligger også højt på listen.

Hvad drømmer DU om at ændre?

Og jeg forstår virkelig godt lysten til at få det meste ud af livet. De sidste 10 år har jeg ikke lavet andet end at opdage, ændre og erfare på stort set alle områder af mit liv.

Måske du ved, at jeg stoppede fra et succesfuldt job i modebranchen for at blive yogalærer på fuldtid, og derefter læste til personlig træner og så biologisk medicin, for at kunne hjælpe andre med de fysiske og psykiske udfordringer, jeg selv havde løst?

Dog er det sjældent, at vi hører om selve PROCESSEN til at komme derhen, hvor vi gerne vil. Det vil jeg hjælpe dig med i dag.

Personlig udvikling? Læs om Spiritual Online Club! >>>

Når motivitationen pludselig rammer dig, så har du lyst til at ændre ALT med det samme, og helst på den halve tid. Am I right? 😉

Maden skal ændres, løbeskoene skal på, ingen sodavand, is, slik… Og vil du gå selvstændig, så skal hjemmesiden laves perfekt, logo’et skal laves, du skal have billeder, visitkort, you name it.

Problemet er bare – at det holder ikke i længden. For lige pludselig kommer hverdagen, og motivationen forsvinder. Du opdager, at du har gabt over for meget og bliver overvældet, og så kan det hele også være lige meget.

Det er SÅ ærgerligt! (og jeg kender det ALT for godt selv ;))

Derfor er mit tip til dig:

→ LAV EN ÆNDRING AD GANGEN ←

Det skal være så let og så nemt for dig, at du får SUCCES med at udføre det. For på den måde får du lyst til mere! Det kommer til at FØLES godt – og så vil du automatisk søge dérhen. Det bliver en ændring i din LIVSSTIL, i stedet for at blive et quickfix du hurtigt glemmer igen. Og dét er vejen til succes. Små kontinuerlige skridt, der bliver hverdag. Det er det der holder på den lange bane.

Så ønsker du fx. at være selvstændig, så start med bare at få én kunde i forløb GRATIS, så du kan øve dig. Det kan være en venindes veninde eller en kollegas søster. Glem alt om hjemmeside og logo – håndværket frem for alt.

Ønsker du at ændre din livsstil, så start med at spise en sundere morgenmad. Lav denne ene ændring, og lad den blive så integreret i dit liv, at du ikke tænker over det mere. Derfra kan du gå videre i din proces – ikke før.

Jeg håber at det kunne bruges! Og nu vil jeg gerne høre fra dig😍 Hvilket lille skridt har DU lyst til at tage i dag? Del i kommentarfeltet her ↓

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.